🔥İndirim DeepCool LE720 CPU Su Soğutma 360mm AIO ile ARGB PWM 2656 TL!

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana gönderdikleri mail bu şekilde hocam.
Ben amazondan aldığım için bir tık şanslı gibiyim. 2 adet fan gönderirlerse iade etmem.

Valla bir an öyle sandım baya gürültülü acaba rulman mı dağıttı?
Bilmiyorum 2 adet fandan da öyle ses geliyor. Daha yeni aldım. Baştan dağılmış geldi sdfsdf

Ben amazondan aldığım için bir tık şanslı gibiyim. 2 adet fan gönderirlerse iade etmem.

Bilmiyorum 2 adet fandan da öyle ses geliyor. Daha yeni aldım. Baştan dağılmış geldi sdfsdf
G.o

Fan olayı sıkıntılı ya ürün tamamda iki adet fandan rulman sesi geliyor. Amazon biz karşılarız firma kabul ederse dedi.

Valla biraz sıkıntılı ama amazondan aldığım için pek takmıyorum şirketin yazmasini bekliyorum 8-9 gün olur donmezlerse veririm iadeye yenisini alirim. Bu arada soğutmasından memnunum fanlar sıkıntılı
ilginiz için teşekkür ederim. firmanın konuyla ilgili olması beni sevindirdi. amazon cidden bu işi layıkıyla yapıyor pişman olmayacağımı düşünüyorum,iyi günler dilerim.

Hocam aslında 2 tane üründe bu fan problemi çıktı diye "kronik" tabiri kullanmak biraz aşırıya kaçıtı. Ben burada sorunu genelleme yapmak isterken fazla abartmış bulundum. Size gelen üründe aynı sorun çıkar mı çıkmaz mı kesin konuşmam saçma olur.
Şahsen araştırma yaptığımda Deepcool soğutucularının, özellikle son ürünlerinin F/P ve kalite anlamında üst düzey olduğunu görüp, kendime LS720 modelini satın almıştım. Performans olarak da tablolarda en üst sıralamalarda bulunuyor.
Garanti kısmına gelirsek 5 sene garanti sunmaları önemli. Ben global desteğe mesaj yazdığımda hemen ilgilenmeleri, konuyla alakalı ücretsiz fan sunmaları da ürünlerinin arkalarında durduğunu ve kaliteli bir müşteri hizmeti sunduklarını gösteriyor. Arctic' te de buna benzer bir müşteri hizmeti vardı. Tüm bunları değerlendirirsek hata yapmış olduğunuzu düşünmüyorum. Ryzen 5600 gibi bir işlemci için fazlasıyla yeterli gelecektir.

Rulman ile alakalı konuya ya da özelden video göndermeniz mümkün müdür ? Gelen sesi merak ediyorum. Kendi soğutucum ile kıyaslayacağım da aynı ya da benzeri bir ses mevcut mu diye.
hassasiyetiniz için teşekkür ederim. f/p olarak hemde estetik olarak bana hitap ettiğini düşünüyorum. inşallah dediğiniz sıkıntıyla karşılaşmam. arkadaşların ve sizin de yazdığınıza göre fanların yedeğini de gönderdiklerini göz önüne alırsak ilgili bir firma olduğu aşikar, ürünü sabırsızlıkla beklemeye devam :)

ilginiz için teşekkür ederim. firmanın konuyla ilgili olması beni sevindirdi. amazon cidden bu işi layıkıyla yapıyor pişman olmayacağımı düşünüyorum,iyi günler dilerim.

hassasiyetiniz için teşekkür ederim. f/p olarak hemde estetik olarak bana hitap ettiğini düşünüyorum. inşallah dediğiniz sıkıntıyla karşılaşmam. arkadaşların ve sizin de yazdığınıza göre fanların yedeğini de gönderdiklerini göz önüne alırsak ilgili bir firma olduğu aşikar, ürünü sabırsızlıkla beklemeye devam :)
5800X3D işlemcisi için LS LT720 modellerini önerdiler. Ben de saçma bir şekilde Türkiye gibi bir ülkeye satışının kapalı olduğunu söyledim. Bir nevi arada da şikayet etmiş oldum. Bir kaç video daha istediler bekliyoruz bakalım

Evet arkadaşlar fan olayını bir şekilde çözecekler fakat bugün itibari ile bu modelin bu ve üstü işlemciler için pek uygun olmadığını dile getirdiler.
as the temp is not ideal either, you may consider to choose another LS720 cooler to solve your issue. en uygun modelin ls720 olduğunu söylüyorlar iade edip onu alabilirsiniz diye eklediler. yine fan için bir kaç kontrol daha istediler

Merhaba son güncellemeyi yapıyorum arkadaşlar satıcı amazon güvencesi ile FC120 fanı gönderecekler. LE720 fanlarından daha iyi olduğunu beni üzmeyeceğini yazdılar. Fanı geri falan da istemediler şuan. DeepCool gerçekten güvenilir bir marka olduğunu kanıtladı arkadaşlar. Takip edenlere duyurulur

Merhaba son güncellemeyi yapıyorum arkadaşlar satıcı amazon güvencesi ile FC120 fanı gönderecekler. LE720 fanlarından daha iyi olduğunu beni üzmeyeceğini yazdılar. Fanı geri falan da istemediler şuan. DeepCool gerçekten güvenilir bir marka olduğunu kanıtladı arkadaşlar. Takip edenlere duyurulur
bilgilendirme için teşekkürler. Deepcool ve amazon kalitesini konuşturmuş.

selam hocam aynısı benim başıma geldi. Araştırırken senin videonu gördüm. Bende firmaya mail attım fakat sinerjiden almıştım ben. Bakalım ne yapacaklar.

selam hocam aynısı benim başıma geldi. Araştırırken senin videonu gördüm. Bende firmaya mail attım fakat sinerjiden almıştım ben. Bakalım ne yapacaklar.
Sinerjiden aldıysanız keşke sinerjiye mail atmanız lazımdı aslında.

Geri