🔥İndirim Under Armour Sezon Sonu İndirimi Net %30

ben genelde spor aykkabısı olarak nike tercih ediyorum sneakerleri çok pahalı geliyor sunduğu performansa göre onun yerine adidas veya puma daha tercih edilesi. nike nin özellikle air teknolojisi çok muhteşem illaki altında air yazmasına gerek yok bir kere alıp koşmanızı tavsiye ediyorum nike koşu ayakkabısı ile
uretim kalitesi dusmus ve fiyatlari artmis durumda 10 yil onceki aldigim nike ile 5 sene onceki nike arasinda fark var suanda ondan cok daha kotuye dusmus durumda bende nike derdim ama bazi modellerde maalesefki eski kalite yok

Aşağıdaki linkte Under Armour ürünlerinde net %30 indirim var.​

*Size uygun beden ürünler var ise gerçekten inanılmaz indirimler var. Kendi aldığım üründen örnek vermem gerekirse en ucuz 4.5K'lık ayakkabı tek beden olduğu için 1.7k'ya aldım.

Alıntıyı görüntüle
Senin bu ayakkabıyı sabahtan beri bakıyorum ama bulamadım ya alicam cok beğendim 44.5 benimde

Çok İndirim Yok 1800 fen 1300 Yapmış Fiyatı Amazonda Zaten 1300 🤔

Senin bu ayakkabıyı sabahtan beri bakıyorum ama bulamadım ya alicam cok beğendim 44.5 benimde
Bende 44.5 giyiyorum fakat Under Armour markası genel olarak 1 numara büyük tavsiye ediyor daha önceki tecrübelerimden bu bende 1.5 numara oldu.
Sana tavsiyem ürünü alarm listene ekle ve fırsat buldukça kontrol et çünkü bu ürün 1 hafta 10 gün önce yine karşıma çıktı bu fiyatla, alana kadar bitmişti.

Bende 44.5 giyiyorum fakat Under Armour markası genel olarak 1 numara büyük tavsiye ediyor daha önceki tecrübelerimden bu bende 1.5 numara oldu.
Sana tavsiyem ürünü alarm listene ekle ve fırsat buldukça kontrol et çünkü bu ürün 1 hafta 10 gün önce yine karşıma çıktı bu fiyatla, alana kadar bitmişti.
Sıkıntı su ürünün ismini konudu girince ürün görünmüyor , ekleyemiyorum bundan dolayı

Sıkıntı su ürünün ismini konudu girince ürün görünmüyor , ekleyemiyorum bundan dolayı
Evet Under Armour satıcısında bu ürün yok farklı satıcılarda var, o zaman ara ara kontrol etmen gerekecek, şansa denk gelir belki bana olduğu gibi.

nasıl 4.5 binlarılık ayakkabı %30 indirimde 1.7k oluyor:)

Geri