takmakafaya
80+
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 67
gün boyu rekabetçi oyun oynadıktan sonra tam da bu saatlerde kafa dinlemelik, basit, tatlı gırafikli oyun arıyorum .
gün boyu rekabetçi oyun oynadıktan sonra tam da bu saatlerde kafa dinlemelik, basit, tatlı gırafikli oyun arıyorum .
Canım çekti o nasıl anlatış xdgün boyu rekabetçi oyun oynadıktan sonra tam da bu saatlerde kafa dinlemelik, basit, tatlı gırafikli oyun arıyorum .
yok aga beni sarmadıMount of blade warband o müziklerin rahatlığı ve seni ortaçağın derinliklerine koyması mükemmel bir haz![]()
yok aga beni sarmadı
telefon yanıyor aga oyun oynayamıyorum (intel işlemci )Mobil için Alto var. Ben kulaklığı da takıyorum baya rahatlatıcı.
aaa evet çok mantıklı . teşekürlero zaman ets 2 oynuyailirsin arkaya istediğin bir şarkı yolların tozun attır![]()
telefon yanıyor aga oyun oynayamıyorum (intel işlemci )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aaa evet çok mantıklı . teşekürler
Valla ben dombra açıp savaşıyorum acayip sarıyor tam adamın kellesini alıyorum o sırada dombra çalması acayip güzel bir his tabi has türk olan bilir o hissiMount of blade warband o müziklerin rahatlığı ve seni ortaçağın derinliklerine koyması mükemmel bir haz![]()
Valla ben dombra açıp savaşıyorum acayip sarıyor tam adamın kellesini alıyorum o sırada dombra çalması acayip güzel bir his tabi has türk olan bilir o hissi