Xbox Game Pass Ödeme Hakkında

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
Son saatlermiş, 3 yıl 1035TL olayını yapacak bütçem var ama ilerideki harcamalarımı düşününce yapmamak daha mantıklı geliyor.

Zaten sadece PC'de kullanacağım, yeterli donanımım da var.
ŞU ANDA sitedeki 30TL'lik fiyatlandırmadan PC'ye abone olsam bunu 6-12 aylık kredi şeklinde yapmanın bir yöntemi var mıdır?

Hani ayrı ayrı 30TL'den 360TL ödeyip 1 yıllık almak gibi.

Son saatlermiş, 3 yıl 1035TL olayını yapacak bütçem var ama ilerideki harcamalarımı düşününce yapmamak daha mantıklı geliyor.

Zaten sadece PC'de kullanacağım, yeterli donanımım da var.
ŞU ANDA sitedeki 30TL'lik fiyatlandırmadan PC'ye abone olsam bunu 6-12 aylık kredi şeklinde yapmanın bir yöntemi var mıdır?

Hani ayrı ayrı 30TL'den 360TL ödeyip 1 yıllık almak gibi.
4X3 aylık live gold en sonda 1 aylık ultimate hop sana 13 aylık gamepass

3 yıl 1035 söylediğinizden sadece biraz daha uzun. 3 yıl olduğunu düşünürsek parasını ödediğinize iyi ki dersiniz

3 yıl 1035 söylediğinizden sadece biraz daha uzun. 3 yıl olduğunu düşünürsek parasını ödediğinize iyi ki dersiniz
Elbette böyle diyeceğimi düşünüyorum ancak temmuz harcamalarıma bakılırsa ay ortasını bile getiremem. Stajyer maaşıyla bu kadar oluyor henüz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

her satın alımdan sonra profilden yenilenen ödemeyi kapaman lazım yoksa alamıyorsun

bunu izle
Peki ben Ultimate yerine PC almak istiyorsam sadece Satın Al>turn off auto-renew>satın al şeklinde ilerlersem yine benzer mantıkta alım yapmış olmaz mıyım?

Daha önce mobil ödeme ile yanlışlıkla 2 aylık almıştım çünkü 2 ayrı ödeme ile.

Elbette böyle diyeceğimi düşünüyorum ancak temmuz harcamalarıma bakılırsa ay ortasını bile getiremem. Stajyer maaşıyla bu kadar oluyor henüz.

Peki ben Ultimate yerine PC almak istiyorsam sadece Satın Al>turn off auto-renew>satın al şeklinde ilerlersem yine benzer mantıkta alım yapmış olmaz mıyım?

Daha önce mobil ödeme ile yanlışlıkla 2 aylık almıştım çünkü 2 ayrı ödeme ile.
Daha pahalıya normal gamepass almış olursun

Daha pahalıya normal gamepass almış olursun
Hocam 405TL'ye 12+3 ay Game Pass Ultimate almış oldum. Keşke hazır varken Tosla'dan yapsaydım da 50TL daha ucuza gelseydi.

önceden alınmış hesabı nasıl uzatırız ?
otomatik yenilemeyi kapadıktan sonra sahip olduğun planı yükseltebiliyorsun
1688583442210.png

aboneliği uzat kısmından

naysla yapsaydınız 81tl cashback vardı :(
Nays kullanamıyorum, 17 yaşındayım diye veli izni istiyor veliye giden linke tıklayınca gidiyor komple. O yüzden yani normalde kullanırım.
Tosla'nın 50TL bile kafiydi valla.

Geri