Öneri spor salonu için ayakkabı önerisi

Talha Celik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
636
arkadaşlar 1500 tl civarı spor salonunda kullanabilceğim güzel rahat ayakkabı önerir misiniz. nike olabiliyorsa memnun olurum

Profesyonel derecede ağırlık kaldırmayacaksan çok da bir önemi yok. Beğendiğin giymesi rahat herhangi bir model olur.

Profesyonel derecede ağırlık kaldırmayacaksan çok da bir önemi yok. Beğendiğin giymesi rahat herhangi bir model olur.
yeni yeni başlıyorum rahat olması yeter. önerdiğiniz model varsa atabilir misiniz

Ayak şeklini ve numarasını bilmeden ayakkabı önerisi yapmak pek mantıklı değil. Mağazalara gidip deneyerek bulmanı tavsiye ederm.

Asics'in günlük modelleri çok rahat genel olarak skechers'da da uygun bulabilirsen mantıklı

arkadaşlar 1500 TL civarı spor salonunda kullanabilceğim güzel rahat ayakkabı önerir misiniz. nike olabiliyorsa memnun olurum
hocam tabanın kaygan olmamasına dikkat edin onun dışında pek önemi yok leg press yaparken Allah korusun ayakabı falan kayar

converse kullanıyorum memnunum
Hocam converse ile ağır squad veya leg presa girerseniz ayağınızın kayıp omurganızın ortadan 3 e bölünme ihtimali var nasıl rahat ediyorsunuz

Sadece numarayla da olmuyor ben nike'dan alpha trainer 5 aldım normal giydiğim numaradan 1 numara büyük ama ayağım taraklı olduğu için ayakkabıya sığmadı bile. Sonra Pumanın bir modelini aldım o da aynı şekilde. En sonunda mecburen gidip aldım. Yani mağazaya gidip deneyip sonra yine internetten alabilirsin.

Training ayakkabılar var. Bunların tabanı düzdür. Squat vs. yaparken daha rahat olursun. Rahatlık bakımından yine koşu ayakkabısı gibidir. Öneririm.

Geri