Yardım i5 12400f düşük performans

hocam dümdüz hazır sistem uzun süreli bi yükte durma tarzı durumu yok 2 gün oldu kutusundan çıkaralı zaten sadece neden kötü çalışıyo anlamadım daha doğrusu kötü çalışmaktan kastım neden benchmarkı kötü çıkıyo
Userbenchmark boş bir test, gerçekliği olduğunu sanmıyorum. Cinebench gibi testler yapın.

Userbenchmark boş bir test, gerçekliği olduğunu sanmıyorum. Cinebench gibi testler yapın.
tamamdır hocam ona da bakıcam gün içerisinde şuan chipsetlerini biosunu falan güncelledim biraz da stock fan hızını arttırdım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

performans 87den 94e kadar geldi

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-07-07 212615.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-07 212615.png
    39.8 KB · Hit: 104
konuyu okudum da ciddi ciddi 5500 ile 12400f kıyaslayan var 🤓

win 11de 12400f daha iyi çalışıyor hocam 10'a göre. Bunun dışında denetim masası güç seçeneklerinden yüksek performansa alabilirsiniz bir de bios sıfırlayın. Soğutucu tam oturmamış olabilir o zamanda ısındığı için yavaş çalışır işlemci. Kasa havalandırmasında sıkıntı olabilir egzos fanının ters takılması gibi kapağını açıp test yapmayı deneyebilirsin.

konuyu okudum da ciddi ciddi 5500 ile 12400f kıyaslayan var 🤓

win 11de 12400f daha iyi çalışıyor hocam 10'a göre. Bunun dışında denetim masası güç seçeneklerinden yüksek performansa alabilirsiniz bir de bios sıfırlayın. Soğutucu tam oturmamış olabilir o zamanda ısındığı için yavaş çalışır işlemci. Kasa havalandırmasında sıkıntı olabilir egzos fanının ters takılması gibi kapağını açıp test yapmayı deneyebilirsin
Hocam win11 kurulu orjinal güç seçenekleri nihai soğutucuya baktım tam oturmuş sıcaklıklar biraz yüksek ama stock soğutucu olduğu için olduğunu tahmin ediyorum baktım stock soğutucuyla kullanan diğer insanların benchi minimum 12k çıkıyor o yüzden açtım foruma başlığı

R20, R23 vs diye uygulama isminde yazar.
Eve geçiyim hemen bakıcam hocam

R20, R23 vs diye uygulama isminde yazar.
R23 hocam baktım şimdi

yine valorant girdim valorantta değişen bi şey yok tüm ayarlar dipte yine de 200 civarı fps alıyorum internetteki testlerinde de daha fazla fps alıyor test sonuçları da %15 civarı daha düşük

aynı sorun bende var hazır sistemle aldım 12400f var cs goda 1280 düşük ayarlarda 200 250 arası alıyorum normalde daha fazla almamız lazım çözümünü bulursan yazar mısın kankam

aynı sorun bende var hazır sistemle aldım 12400f var cs goda 1280 düşük ayarlarda 200 250 arası alıyorum normalde daha fazla almamız lazım çözümünü bulursan yazar mısın kankam
dün toplam 7-8 saat uğraştım valla ingilizceyi tekrardan söktüm tüm bios windows 11 oyun içi oyun dışı ayarların hepsini yaptım yine de ne oyun içi fps değişti ne de cinebench test sonucu en son windows 10 geçtim şuan userbenchmark testi çok iyi geldi valoda normalde 250 fps civarıydı şuan 350 oldu cinebenchi de yapıcam gün içinde bakıcam dün 10600 gelmişti multicore da aynı sorunu yaşıyan arkadaşlara da tavsiye ederim windows 10 denesinler

dün toplam 7-8 saat uğraştım valla ingilizceyi tekrardan söktüm tüm bios windows 11 oyun içi oyun dışı ayarların hepsini yaptım yine de ne oyun içi fps değişti ne de cinebench test sonucu en son windows 10 geçtim şuan userbenchmark testi çok iyi geldi valoda normalde 250 fps civarıydı şuan 350 oldu cinebenchi de yapıcam gün içinde bakıcam dün 10600 gelmişti multicore da aynı sorunu yaşıyan arkadaşlara da tavsiye ederim windows 10 denesinler
ben windows 10 kullanıyorum ne ayarı yapıcaz brom yapıyım bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,998
Üyeler
195,493
Son üye
shinoaxd
Geri