Userbenchmark boş bir test, gerçekliği olduğunu sanmıyorum. Cinebench gibi testler yapın.hocam dümdüz hazır sistem uzun süreli bi yükte durma tarzı durumu yok 2 gün oldu kutusundan çıkaralı zaten sadece neden kötü çalışıyo anlamadım daha doğrusu kötü çalışmaktan kastım neden benchmarkı kötü çıkıyo
tamamdır hocam ona da bakıcam gün içerisinde şuan chipsetlerini biosunu falan güncelledim biraz da stock fan hızını arttırdımUserbenchmark boş bir test, gerçekliği olduğunu sanmıyorum. Cinebench gibi testler yapın.
Hangi cinebench versiyonu bu?kankam yaptım testi değerler kötü çıktı neden olabilir acaba
R20, R23 vs diye uygulama isminde yazar.Tam bilmiyorum hocam daha önce kullanmamıştım hiç nası bakabilirim
Hocam win11 kurulu orjinal güç seçenekleri nihai soğutucuya baktım tam oturmuş sıcaklıklar biraz yüksek ama stock soğutucu olduğu için olduğunu tahmin ediyorum baktım stock soğutucuyla kullanan diğer insanların benchi minimum 12k çıkıyor o yüzden açtım foruma başlığıkonuyu okudum da ciddi ciddi 5500 ile 12400f kıyaslayan var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
win 11de 12400f daha iyi çalışıyor hocam 10'a göre. Bunun dışında denetim masası güç seçeneklerinden yüksek performansa alabilirsiniz bir de bios sıfırlayın. Soğutucu tam oturmamış olabilir o zamanda ısındığı için yavaş çalışır işlemci. Kasa havalandırmasında sıkıntı olabilir egzos fanının ters takılması gibi kapağını açıp test yapmayı deneyebilirsin
Eve geçiyim hemen bakıcam hocamR20, R23 vs diye uygulama isminde yazar.
R23 hocam baktım şimdiR20, R23 vs diye uygulama isminde yazar.
dün toplam 7-8 saat uğraştım valla ingilizceyi tekrardan söktüm tüm bios windows 11 oyun içi oyun dışı ayarların hepsini yaptım yine de ne oyun içi fps değişti ne de cinebench test sonucu en son windows 10 geçtim şuan userbenchmark testi çok iyi geldi valoda normalde 250 fps civarıydı şuan 350 oldu cinebenchi de yapıcam gün içinde bakıcam dün 10600 gelmişti multicore da aynı sorunu yaşıyan arkadaşlara da tavsiye ederim windows 10 denesinleraynı sorun bende var hazır sistemle aldım 12400f var cs goda 1280 düşük ayarlarda 200 250 arası alıyorum normalde daha fazla almamız lazım çözümünü bulursan yazar mısın kankam
ben windows 10 kullanıyorum ne ayarı yapıcaz brom yapıyım bendedün toplam 7-8 saat uğraştım valla ingilizceyi tekrardan söktüm tüm bios windows 11 oyun içi oyun dışı ayarların hepsini yaptım yine de ne oyun içi fps değişti ne de cinebench test sonucu en son windows 10 geçtim şuan userbenchmark testi çok iyi geldi valoda normalde 250 fps civarıydı şuan 350 oldu cinebenchi de yapıcam gün içinde bakıcam dün 10600 gelmişti multicore da aynı sorunu yaşıyan arkadaşlara da tavsiye ederim windows 10 denesinler