boş....

tatilde pc başında çok vakit geçirmeye başladım ondan mı yani?
Büyük ihtimalle. Bende aynıyım çünkü. Okul zamanı aynı kiloda kalıyorum fakat yaz gelince kilo artışım oluyor.

Büyük ihtimalle. Bende aynıyım çünkü. Okul zamanı aynı kiloda kalıyorum fakat yaz gelince kilo artışım oluyor.
Okul zamanı maksimum 2-3 kilo alıyorum ben. Önceden yazın da bu civarda 3 ayın toplamı 2 kg falan alırdım ama bu yaz tam başlamadan 4 kiloyu almışım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bundan dolayı tedirgin oldum.

Ben 21 yaşında aynıyım seninle
Fazla mıyım yani yaşıma göre??

Fena değil fakat günlük kalori ihtiyacın ortalama 2200 kalori, üstüne çıkmamaya dikkat et

Kilon normal hatta bu boy kiloyla (175 boy 75-80 kilo) 2-3 sene spor yapsan çok iyi bi fiziğe de sahip olabilirsin.

Normal, uzun ama normal bir uzun.

Fena değil fakat günlük kalori ihtiyacın ortalama 2200 kalori, üstüne çıkmamaya dikkat et
Onu nasıl hesaplıyacağım?

Kilon normal hatta bu boy kiloyla (175 boy 75-80 kilo) 2-3 sene spor yapsan çok iyi bi fiziğe de sahip olabilirsin.
Yapacağımı sanmıyorum çünkü salonlar pahalı.

Normal, uzun ama normal bir uzun.
Peki kilom?

15 yaşındayım, boyum 175 kilomda 74. geçen ay 70 falandım. okulların tatil olmasıyla bir anda hızla almaya başladım. Bunun sebebini çok anlayamadım çünkü çokta yemiyorum. Boyumda bi 10 aydır falan uzamıyor. Yaşıma göre boyum ve kilom nasıl?
Kısa değilsin daha uzarsın büyük ihtimal. Kilon normalde fazla değil ama yağ ve kas oranın önemli. Yağ oranı hesaplama sitelerinden bakabilirsin durumuna.

Okul zamanı maksimum 2-3 kilo alıyorum ben. Önceden yazın da bu civarda 3 ayın toplamı 2 kg falan alırdım ama bu yaz tam başlamadan 4 kiloyu almışım.

bundan dolayı tedirgin oldum.

Fazla mıyım yani yaşıma göre??
O da normal.

%22,9 çıktı. Yüksek diyor.
Evet baya yüksek. Ama obezite kıvamında değil tabi. Ağırlık antrenmanı ve sağlıklı beslenme ile yaz sonuna sağlam bi vücut çıkarabilirsin. Hafta da 1 2 de kardiyo yap ama 2 nin üstüne çıkma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,223,431
Üyeler
198,561
Son üye
Onur_G
Geri