orj kursana hocam ne gerek var crack e riske gırıyorsun boşaşimdi yeni bilgisayarımın kurulumunu yapıcamda windowsu crackli kurucam acaba nereden indirebilirim yardım edebilecek var mı
o crackı yapan adamın dosyaları var içinde sonuçta her an gidici yani bilgilerinşimdi yeni bilgisayarımın kurulumunu yapıcamda windowsu crackli kurucam acaba nereden indirebilirim yardım edebilecek var mı
crackte nasıl bi sıkıntı olur ki kanka bide orjinalin parası fazla be ondan çokta bi bilgim yok aslındaorj kursana hocam ne gerek var crack e riske gırıyorsun boşa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
o crackı yapan adamın dosyaları var içinde sonuçta her an gidici yani bilgilerin
kanka çok kişi böyle kullanmıyor mu ya dediği yeni öğrendim bu aradaorj kursana hocam ne gerek var crack e riske gırıyorsun boşa
o crackı yapan adamın dosyaları var içinde sonuçta her an gidici yani bilgilerin
Microsoftun kendi sitesinden indirip lisans anahtarım yok diyerek kurulumunu yap. Sonra da bu konudaki yöntemle Windowsu lisansla.şimdi yeni bilgisayarımın kurulumunu yapıcamda windowsu crackli kurucam acaba nereden indirebilirim yardım edebilecek var mı
forum.donanimarsivi.com
Neden crackli kuracaksın ki orijinal iso yükle en fazla kenarda Windows'u Etkinleştir yazısı çıkar ve bir kaç özelliği kullanamazsın yinede istiyorsan internetten anahtar alır geçersin bence crackli kurma.şimdi yeni bilgisayarımın kurulumunu yapıcamda windowsu crackli kurucam acaba nereden indirebilirim yardım edebilecek var mı
indirirken orj indiriyorsun cmd ile bile bir süre idare edersin lisans istemedencrackte nasıl bi sıkıntı olur ki kanka bide orjinalin parası fazla be ondan çokta bi bilgim yok aslında
kanka çok kişi böyle kullanmıyor mu ya dediği yeni öğrendim bu arada
microsoft sitesinden orijinalini indir. rufus la flash a yazdır, kur. sonra da key satın al...şimdi yeni bilgisayarımın kurulumunu yapıcamda windowsu crackli kurucam acaba nereden indirebilirim yardım edebilecek var mı
peki biosu kurduktan sonra windows ekranı çıkıyor dimi ordan ayarlayacam orjinal mi kullanıcam yaniNeden crackli kuracaksın ki orijinal iso yükle en fazla kenarda Windows'u Etkinleştir yazısı çıkar ve bir kaç özelliği kullanamazsın yinede istiyorsan internetten anahtar alır geçersin bence crackli kurma.
kral ben biosu kurduktan sonra windows ekranı gelicek mi yoksa flasha windows 11 atmam mı gerekiyormicrosoft sitesinden orijinalini indir. rufus la flash a yazdır, kur. sonra da key satın al...
flash a windows 11 , rufusla yazdırman gerekiyor. sonra format a başlıyorsun...peki biosu kurduktan sonra windows ekranı çıkıyor dimi ordan ayarlayacam orjinal mi kullanıcam yani
kral ben biosu kurduktan sonra windows ekranı gelicek mi yoksa flasha windows 11 atmam mı gerekiyor
nasıl yazdırcam kankaflash a windows 11 , rufusla yazdırman gerekiyor. sonra format a başlıyorsun...
rufus programını indiriyorsun. flash ı takıyorsun, programı çalıştırıyorsun. indirdiğin windows 11 dosyasını seçip yazdırma işlemini başlatıyorsun...nasıl yazdırcam kanka
tamamdır kanka takılırsam yazarımrufus programını indiriyorsun. flash ı takıyorsun, programı çalıştırıyorsun. indirdiğin windows 11 dosyasını seçip yazdırma işlemini başlatıyorsun...
tamamdır kanka takılırsam yazarım