arkadaşlar yardım eder misiniz

emircoz

80+
Reaksiyon skoru
14
şimdi yeni bilgisayarımın kurulumunu yapıcamda windowsu crackli kurucam acaba nereden indirebilirim yardım edebilecek var mı

şimdi yeni bilgisayarımın kurulumunu yapıcamda windowsu crackli kurucam acaba nereden indirebilirim yardım edebilecek var mı
orj kursana hocam ne gerek var crack e riske gırıyorsun boşa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o crackı yapan adamın dosyaları var içinde sonuçta her an gidici yani bilgilerin

o crackı yapan adamın dosyaları var içinde sonuçta her an gidici yani bilgilerin
crackte nasıl bi sıkıntı olur ki kanka bide orjinalin parası fazla be ondan çokta bi bilgim yok aslında

kanka çok kişi böyle kullanmıyor mu ya dediği yeni öğrendim bu arada

Microsoftun kendi sitesinden indirip lisans anahtarım yok diyerek kurulumunu yap. Sonra da bu konudaki yöntemle Windowsu lisansla.

Ücretsiz olarak en temiz yol bu sanırım, ben 1 senedir bunu kullanıyorum, zaten attığım konuda da yıllardır kullanan birçok kişinin yorumu var.

Neden crackli kuracaksın ki orijinal iso yükle en fazla kenarda Windows'u Etkinleştir yazısı çıkar ve bir kaç özelliği kullanamazsın yinede istiyorsan internetten anahtar alır geçersin bence crackli kurma.

crackte nasıl bi sıkıntı olur ki kanka bide orjinalin parası fazla be ondan çokta bi bilgim yok aslında

kanka çok kişi böyle kullanmıyor mu ya dediği yeni öğrendim bu arada
indirirken orj indiriyorsun cmd ile bile bir süre idare edersin lisans istemeden

Neden crackli kuracaksın ki orijinal iso yükle en fazla kenarda Windows'u Etkinleştir yazısı çıkar ve bir kaç özelliği kullanamazsın yinede istiyorsan internetten anahtar alır geçersin bence crackli kurma.
peki biosu kurduktan sonra windows ekranı çıkıyor dimi ordan ayarlayacam orjinal mi kullanıcam yani

microsoft sitesinden orijinalini indir. rufus la flash a yazdır, kur. sonra da key satın al...
kral ben biosu kurduktan sonra windows ekranı gelicek mi yoksa flasha windows 11 atmam mı gerekiyor

Son düzenleme:
peki biosu kurduktan sonra windows ekranı çıkıyor dimi ordan ayarlayacam orjinal mi kullanıcam yani

kral ben biosu kurduktan sonra windows ekranı gelicek mi yoksa flasha windows 11 atmam mı gerekiyor
flash a windows 11 , rufusla yazdırman gerekiyor. sonra format a başlıyorsun...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,652
Üyeler
197,246
Son üye
Sami Ateş
Geri