Öneri 2x8 DDR4 ram önerisi

1500 olmuş :eek: Böyle bir şey olacağını bilsem hemen alırdım.
Mecbur diğerini alacağız artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sizi de biraz fazla uğraştırdım ama bu ram ile pek bir farkı var mıdır?
Pek farkı yok. Onu alabilirsin. Biraz daha ucuza da var bu arada. N11 de baya kupon var şu aralar, N11 den kuponla alınabilir mesela.

Pek farkı yok. Onu alabilirsin. Biraz daha ucuza da var bu arada. N11 de baya kupon var şu aralar, N11 den kuponla alınabilir mesela.
Bildiğin kupon var mı acaba?

Kötü bu.

1500 olmuş :eek: Böyle bir şey olacağını bilsem hemen alırdım.
Mecbur diğerini alacağız artık.

Hocam sizi de biraz fazla uğraştırdım ama bu ram ile pek bir farkı var mıdır?

Bunu alın hocam.

Konu sahibinin overclock yapacağını sanmıyorum o yüzden çipe bakmamıştım. 1600AF kullandığı için 3200 önerdim 3600MHz o işlemcilerde bazen sorun çıkarıyor.
Yine de cl değeri daha düşük her türlü daha performanslı ve iyi bir chipe sahip. Sorun çıkaracağı yok en fazla düşük mhzde çalışırlar orda da cl düşürme şansı olacağı için daha iyi performans alır.

Yine de cl değeri daha düşük her türlü daha performanslı ve iyi bir chipe sahip. Sorun çıkaracağı yok en fazla düşük mhzde çalışırlar orda da cl düşürme şansı olacağı için daha iyi performans alır.
Hocam aradaki fiyat farkına değer mi? kuponla birlikte 400₺'lik bir fark var. Arkadaşın dediği gibi OC yapmayı da pek düşünmüyorum.

Hocam aradaki fiyat farkına değer mi? kuponla birlikte 400₺'lik bir fark var. Arkadaşın dediği gibi OC yapmayı da pek düşünmüyorum.
Fazlasıyla değecektir hocam. 400 mhz ve 1 cl fark cidden farkettirir oyunlarda.

Geri