Otomobildeki Vergi %116 oldu

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
4,571
türkiye yüzyılına hoşgeldiniz 1 araba hayalim vardı onuda hiç ettiler

Zaten en düşük vergi %112 idi kdv zammı ile %116 oldu

Kaynak da paylaşır mısın?

Nasıl ya? Ne zaman? Nasıl?
şöyle otomobildeki vergi zaten %112 idi 80 +18 kdv ile şimdi %116 oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaynak da paylaşır mısın?
7 temmuz resmi gazetesine bakarsan eğer

Bu ÖTV neydi. Motor hacmine göre mi sınıflanıyordu?
evet zaten en ucuz vergi %112 idi %116 oldu kdv artınca

maaşlı çalışan birinin bir ev bir araba alması hayal bile değil. İMKANSIZ.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
şöyle otomobildeki vergi zaten %112 idi 80 +18 kdv ile şimdi %116 oldu

7 temmuz resmi gazetesine bakarsan eğer

evet zaten en ucuz vergi %112 idi %116 oldu kdv artınca
Arabadaki ÖTV %80, KDV arttı diye ÖTV %116 olmuyor. Toplam vergi o kadar oluyor. Konu başlığı hatalı.

Arabadaki ÖTV %80, KDV arttı diye ÖTV %116 olmuyor. Konu başlığı hatalı.
konu başlığı düzenlendi zaten kankam vergiyi direkt ötv diye yazdığımdan kaynaklı oldu öyle bir hata hemen farkettim

Şu Allahçı komünist parti yüzünden
kanka kdv nin 1 baz puan artması otomobile 2 yansıdığı için böyle oluyor 1 milyonluk araba sadece 40bin artıyor anlıcağın

Normalde en düşük ÖTV de %80 değil ama sağolsunlar matrahları o kadar iyi güncelliyorlar ki Egea bile en lüks araba sınıfına giriyor yav 😀

Vergi düşecek gibi değil bari matrahlar değişsin de %40, %50 ÖTV makaslarına girsin şu en ucuz arabalar...

bir ülkede araba almak lüks olabilir mi ya? ayrıca ötv nedir? özel tüketim vergisi, sana ne kardeşim isteyen istediğini alır niye ortamlarda dolanan yancı gibi o ney gardaş bi tane de bana ver diye milleti darlıyosun? bu ötv vergisi hiçbir şekilde hukuki değildir, aksine tam bir soygun

bir ülkede araba almak lüks olabilir mi ya? ayrıca ötv nedir? özel tüketim vergisi, sana ne kardeşim isteyen istediğini alır niye ortamlarda dolanan yancı gibi o ney gardaş bi tane de bana ver diye milleti darlıyosun? bu ötv vergisi hiçbir şekilde hukuki değildir, aksine tam bir soygun
99 depremi bahanesiyle 2002 yılında milletin cebinden ufak ufak alınan vergidir kendisi devletim de devletim yani 700bin tllik arabaya 800bin tl vergi ödüyoruz :D

Normalde en düşük ÖTV de %80 değil ama sağolsunlar matrahları o kadar iyi güncelliyorlar ki Egea bile en lüks araba sınıfına giriyor yav 😀

Vergi düşecek gibi değil bari matrahlar değişsin de %40, %50 ÖTV makaslarına girsin şu en ucuz arabalar...
ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum gözüme vergi kaçtı gözümü aldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,969
Üyeler
190,129
Son üye
krozen
Geri