Neler Yeni

Otomobildeki Vergi %116 oldu

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
99 depremi bahanesiyle 2002 yılında milletin cebinden ufak ufak alınan vergidir kendisi devletim de devletim yani 700bin tllik arabaya 800bin TL vergi ödüyoruz :D
o da bi şey mi 2 3 milyonluk arabalara 5 milyon falan vergi ödeniyo. devlet diyo ki oo sende para çokmuş biraz da bize ver de saraya altın bilmem neli bardak çanak alalım emine hanım kullansın

KeReM BeY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Kerem
sahibinden.com >bisiklet

xTURANN

80+ Silver
Tam Diyordum Engelli İndirimi ile Araba Alıcam Az Kaldı, Bu Zamlar Çıktı.
Ne Ehliyet Alabilecem Ne Araba..

Bu Günlerde Geçer, Sabır..

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,520
İsim
ArtiAnius
Tam Diyordum Engelli İndirimi ile Araba Alıcam Az Kaldı, Bu Zamlar Çıktı.
Ne Ehliyet Alabilecem Ne Araba..

Bu Günlerde Geçer, Sabır..
ya artan şey %4 cebinden %4 fazla çıkcak devletimiz aç mı kalsın dsaljşdsadasdsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne zaman bugün mü
7 temmuzda kdv zammıyla yayımlandı ama pek göze çarpmadı :(

o da bi şey mi 2 3 milyonluk arabalara 5 milyon falan vergi ödeniyo. devlet diyo ki oo sende para çokmuş biraz da bize ver de saraya altın bilmem neli bardak çanak alalım emine hanım kullansın
mücevher takı vb de vergi yok zenginler zenginliğine servet katıyor senin benim arabama vergi çok garip

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
maaşlı çalışan birinin bir ev bir araba alması hayal bile değil. İMKANSIZ.
Ya boş boş konuşmayın yaa bi b.k bildiğiniz yok adamlar ne yapsa beyenmiyorsunuz. Ekonomi süper süper asgari maaşımıza zam bile getirdiler 11.400tl yaptılar 8.500tl di daha ne olsun. Bence maaşımız çok güzel sadece ömrümüz az (!)

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ya artan şey %4 cebinden %4 fazla çıkcak devletimiz aç mı kalsın dsaljşdsadasdsa

7 temmuzda kdv zammıyla yayımlandı ama pek göze çarpmadı :(

mücevher takı vb de vergi yok zenginler zenginliğine servet katıyor senin benim arabama vergi çok garip
Artık tedirgin olmaya başladım😀

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Ya boş boş konuşmayın yaa bi b.k bildiğiniz yok adamlar ne yapsa beyenmiyorsunuz. Ekonomi süper süper asgari maaşımıza zam bile getirdiler 11.400tl yaptılar 8.500tl di daha ne olsun. Bence maaşımız çok güzel sadece ömrümüz az (!)
ilk cümleyi okuyunca çomar savar teçhizatımı kuşanmış adresine doğru geliyodum yarı yoldan döndüm :ROFLMAO:

Top Bottom