Çözüldü✓ 70000 TL'lik PC önerisi

Klerpzx

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
70000
Merhaba,
2024 yılının mart ayında 70k civarı bir PC toplamak istiyorum bu fiyata her şey dahil olacak şekilde. Uzun yıllardır dandik bilgisayarlarda takıldığım için çoğu oyunda 40 FPS bile göremedim bu yüzden kendime asla kasmayacak ve uzun süreli kullanıma uygun, Yayın açabileceğim, video çekebileceğim bilgisayar arıyorum. İsteklerim Şunlar:
  • Masaüstü olsun istiyorum.
  • Yayın açmak ve video çekmek istediğimden dolayı 3 monitör istiyorum. (bu konuda 2 adet monitör sizce nasıldır rica ediyorum ki fikir belirtin)
  • Kesinlikle kasmamasını istiyorum.
  • Her türlü kullanıma uygun olmasını istiyorum. (İş, Okul, Oyun)
  • Klavye, Mouse, Kulaklık, mouse pad istiyorum.
  • Uzun Yıllarca Kullanmak istiyorum.

• Sizin fikirleriniz neler?
  • Siz neler tavsiye edersiniz?
  • Bu paralara hangi bilgisayarlar alınabilir?
  • Şu anki zamana göre 70K'ya ne alınabilir?
Ek olarak bana önerebileceğiniz bilgisayar bakabileceğim güvenilir güzel siteler var mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
4070 ti 4080 li sistemler toplanabilir
4080 toplarsın ama seneye 70kya 4060ti bile toplayamayabilirsin
Önerebileceğiniz sistemler nelerdir? Sistem toplama konusunda neredeyse hiç denecek kadar bilgim yok. Aşırı düzeyde bilgisizim. Bana neler tavsiye edersiniz? Hazır mı almalıyım yoksa kendim mi toplamalıyım (Toplamayı bilmiyorum toplattıracağım). Kendim toplayacaksam nereden toplatabilirim, Hazır alacaksam neler alabilirim?

Önerebileceğiniz sistemler nelerdir? Sistem toplama konusunda neredeyse hiç denecek kadar bilgim yok. Aşırı düzeyde bilgisizim. Bana neler tavsiye edersiniz? Hazır mı almalıyım yoksa kendim mi toplamalıyım (Toplamayı bilmiyorum toplattıracağım). Kendim toplayacaksam nereden toplatabilirim, Hazır alacaksam neler alabilirim?
Kendin toplaman daha sağlıklı olur

2024 yılının mart ayında konu açarsan yardım edilir.

Paranı dolar ya da altında tut yoksa 70k hiç olacak

Geri