APU Sisteme RAM önerisi

-Yec

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
2,707
Asus Prime A320m-F 3200 mhz anakartıma ram alıcam fakat hangi markanın modelini alsam bana sorun yaratmaz tanesi 330 TLyi geçmesin lütfen.

Ek olarak corsair 8 gb 3000mhz ramlerinin kırmızıları ile siyahları arasında ne fark var

Not:1 yıl süreliğine apu sistem kullanacağım ona göre tavsiye verirseniz çok iyi olur

Asus Prime A320m-F 3200 mhz anakartıma RAM alıcam fakat hangi markanın modelini alsam bana sorun yaratmaz tanesi 330 TLyi geçmesin lütfen.

Ek olarak corsair 8 gb 3000mhz ramlerinin kırmızıları ile siyahları arasında ne fark var

Not:1 yıl süreliğine APU sistem kullanacağım ona göre tavsiye verirseniz çok iyi olur
Apu sistem 8*2 yap bence

Team'in T-Force Vulcan TUF Alliance RAM'leri var. 3200 MHz CL16 ve 3600 MHz CL19 olan modellerinde Samsung B-die çipler var. Bölyece yüksek frekanslara veya düşük gecikmede çalışmaya ayarlayabilirsin. Tabii bunları B450 chipsetli bir anakartla yapman daha iyi olur, çoğu A320 chipsetli anakartta 3200 MHz'e kadar destek oluyor.

Cl 16 değeri kolayca cl 15 yapılabilir.
İlk defa duyuyorum, bilmiyordum teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Team'in T-Force Vulcan TUF Alliance RAM'leri var. 3200 MHz CL16 ve 3600 MHz CL19 olan modellerinde Samsung B-die çipler var. Bölyece yüksek frekanslara veya düşük gecikmede çalışmaya ayarlayabilirsin. Tabii bunları B450 chipsetli bir anakartla yapman daha iyi olur, çoğu A320 chipsetli anakartta 3200 MHz'e kadar destek oluyor.
Tamamdır dediğiniz ürünün linkini atar mısınız?

Tamamdır dediğiniz ürünün linkini atar mısınız?
Bunlar kit olarak satılıyor bu arada.

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec
Hocam dediğiniz düşük gecikmeyi kendim yapabilir miyim bir bilene mi götüreyim?
Kendiniz yapabilirsiniz, aşırı zor bir yanı yok, ben size yardım ederim. Ederim de o anakart B450 chipsetli olması şart yalnız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,263
Üyeler
188,393
Son üye
Heatfix
Geri