Ram yetersizliği olabilir ramler slotlara tam oturmamış olabilir ısı sorunu olabilir.Arkadaşlar dün gece oyun oynarken bilgisayar mavi ekran verdi. Bu daha önce de olmuştu ekran kartı driverlarını silip tekrar yükledim sorun çözülmüştü. Ama yine aynısı oldu kapanıp açıldı. Ondan sonra normal internette takılıyordum yine mavi ekran verdi kapanıp açılırken Windows onarıma hazırlanıyor çıktı. Onu bekledim bir süre sonra açıldı sağ alt köşede bildirim çıktı. Bildirimde de tam hatırlamıyorum ama şöyle bişey yazıyordu. Windows hataya sebebiyet veren sürücüyü kaldırdı gibi bir şey. Sonra aygıt yöneticisine girdim. Bir baktım Nvidia driveri kaldırılmış sarı ünlem var. Ekran kartım mı bozuldu bilmiyorum çok korkuyorum yaptıracak durumum da yok. Mavi ekran hatalarının loglandığı minidump klasörünü inceleyim dedim klasör de boş. Lütfen yardımcı olun kafayı yiyeceğim.
Sistem: Intel Core i5 4. nesil, 2 Gb Nvidia GT840M ekran kartı, 8 GB RAM, 1 TB HDD, Windows 10.
ben im 1.5 gün sürdü yemin ederim 36 saat falan sürdüGene iyimiş ben 1.1 USB ile yapmıştım 4 saat sürmüştü 16GB (8x2) RAM de.
ben im 1.5 gün sürdü yemin ederim 36 saat falan sürdü
hi level smart 8 gb ile yaptım benimde sinirden elim ayağım titredi zatenİmkansızımı başardın ? bunun için herhalde tarihteki ilk çıkan USB ile 128GB RAM i falan test etmen lazım.
1909 benim.banada dün akşam oldu mavi ekran verdi windows onarılıyor dedi hayatımda hiç yaşamamıştım bu windows ne oluyor sen hangi sürümünü kullanıyon ben 2004
Hi level dünyanın en dandik flaşlarını üretiyor. Çinden 50 sente alıp üzerine kendi logolarını bastırıyorlar.hi level smart 8 gb ile yaptım benimde sinirden elim ayağım titredi zaten
Şuan test sürüyor göreceğiz ramden mi değil mi ?ü
RAM yetersizliği olabilir ramler slotlara tam oturmamış olabilir ısı sorunu olabilir.
(bkz:https://support.microsoft.com/tr-tr/help/14238/windows-10-troubleshoot-blue-screen-errors#:~:text=Bir güncelleştirmeden sonra bir mavi,Windows'ta oturum açmanız gerekir.&text=boyunca basılı tutun.-,Cihazınızı açmak için güç düğmesine tekrar basın.,cihazınızın tamamen yeniden başlatılmasını bekleyin.)
Hİ Level zaten merdiven altı ürün James Donkey,gamepower,powerboost bunlarda öyle.1909 benim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hi level dünyanın en dandik flaşlarını üretiyor. Çinden 50 sente alıp üzerine kendi logolarını bastırıyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan test sürüyor göreceğiz ramden mi değil mi ?
Benimkide rahmetli.Format at PC ye sonra driver vs tekrar indir çözülmesi lazım yoksa hala verirse pek bir çözüm bilmiyorum aynısı bendede oluyordu PC de o kadar format vs kurtarmadı şuanda rahmetli
Kardeşim yazmadın. Yardımcı olabilir misin ?
yatağına gidip hüngür hüngür ağlayabilirsin.