100lesh
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 167
evethocam çanta çıkıyorsa kingston mu oluyor yani?
evethocam çanta çıkıyorsa kingston mu oluyor yani?
Hocam bazı oyunlarda 7.1 i aktif edersen daha iyi bazılarında açarsan tam tersi daha kötü ses kasamiiyomHocam FPS oyunlarında denediyseniz ses kasma konusunda biraz bilgi aktarır mısınız? Gerçekten övülen bir kulaklık çünkü ses kasma konusunda.
Valla ben 2021 sonu gibi aldım çantalı ve Kingston ürünühocam çanta çıkıyorsa kingston mu oluyor yani?
evet çanta çıkıyorsa 100% kingston oluyor.hocam çanta çıkıyorsa kingston mu oluyor yani?
7.1 hiç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum zaten e-spor camiasında da kullanan görmedim. Sipariş veriyorum şimdi güveniyorum ya bu ürüne inşallah mutlu edecek Kingston gelirseHocam bazı oyunlarda 7.1 i aktif edersen daha iyi bazılarında açarsan tam tersi daha kötü ses kasamiiyom
2 yıl garantisi yok mu sonuç olarak bu kulaklığın piyasa fiyatı 3600 tl ne kadar kötü olabilir malzeme kalitesikalitesi daha kötü ses olarak değil malzeme menteşe vs
Kulaklığın 3.700tl piyasası gerçekçi değil bence. Cloud 3 bile 4.300tl ye satılıyor.2 yıl garantisi yok mu sonuç olarak bu kulaklığın piyasa fiyatı 3600 TL ne kadar kötü olabilir malzeme kalitesi
istisnalar kaideyi bozmaz bencebilmiyorum kullananlar menteşesi çatliyor diyip duruyor
bi ara cloud core 850 tl cloud 2 950 tl idiKulaklığın 3.700tl piyasası gerçekçi değil bence. Cloud 3 bile 4.300tl ye satılıyor.