❌İndirim Bitti! HyperX Cloud II Gaming Kulaklık 1.999 TL

hocam çok sağolun
Rica ederim bu arada menteşe çatlağı kolay olan bir şey değil plastiği on numara kaliteli değil ama yeterince sağlam ve eski kulaklıklarımda zaten kılcal çizikler mutlaka oldu ve 2 yıl süre kullandığımda ufak da olsa bir tane çatlak vardı ki ben kulaklığı bir kaç kez hılı bıraktım bu kadar süre dayanabiliyorsa geçerlidir.

cloud 2 alınmaz artık bence

Rica ederim bu arada menteşe çatlağı kolay olan bir şey değil plastiği on numara kaliteli değil ama yeterince sağlam ve eski kulaklıklarımda zaten kılcal çizikler mutlaka oldu ve 2 yıl süre kullandığımda ufak da olsa bir tane çatlak vardı ki ben kulaklığı bir kaç kez hılı bıraktım bu kadar süre dayanabiliyorsa geçerlidir.
anladim hocam

Kendi tecrübem tabikide mikrofonu güzel ses güzel ama menteşe kalitesini bozmuşlar benimkiler çatladı para iadesi aldım.
Benim cloudun da menteşelerin üstünde bulunan, kabloların içine girdiği plastik kutu gibi bişey var o çatladı 1 sene oluyor. Sizin de mi orası çatlamıştı yoksa kırmızı iskelet mi çatladı? Bir de para iadesi olarak alırken ödediğiniz parayı mı veriyorlar? Ben 750 tl ye almıştım şu an 2. El satsam daha fazla yapar :D

Benim cloudun da menteşelerin üstünde bulunan, kabloların içine girdiği plastik kutu gibi bişey var o çatladı 1 sene oluyor. Sizin de mi orası çatlamıştı yoksa kırmızı iskelet mi çatladı? Bir de para iadesi olarak alırken ödediğiniz parayı mı veriyorlar? Ben 750 TL ye almıştım şu an 2. El satsam daha fazla yapar :D
Fatura tutarı ne kadar ise o kadar ödeme yapılır.

Benim cloudun da menteşelerin üstünde bulunan, kabloların içine girdiği plastik kutu gibi bişey var o çatladı 1 sene oluyor. Sizin de mi orası çatlamıştı yoksa kırmızı iskelet mi çatladı? Bir de para iadesi olarak alırken ödediğiniz parayı mı veriyorlar? Ben 750 TL ye almıştım şu an 2. El satsam daha fazla yapar :D
Kabloların geçtiği plastik var diktörtgen kısım para iadesi yada değişim yaptır sana kalmış.

Stoklar tükenmişti tekrar gelmiş. İndirim yakında tamamen bitebilir. Alacaklar acele etsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,983
Üyeler
192,850
Son üye
fwimner
Geri