❌İndirim Bitti! HyperX FURY S Pro Mousepad

Pro mu iyi speed mi? Dün speed almıştım bugün pro siparişide verdim. Birinden birini iptal edeceğim.

Güzel alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pro mu iyi speed mi? Dün speed almıştım bugün pro siparişide verdim. Birinden birini iptal edeceğim.
Speedi iptal et. Sadece adı speed (%60 speed-%40kontrol)

400 TL ye şunu almıştım iptal edip hyperx i alayım mı acilll?
1689514252522.png

Güzel alınır

Speedi iptal et. Sadece adı speed (%60 speed-%40kontrol)
Bende az önce youtube karşılaştırma videosu izledim. Speed olanın adıyla alakası yok. Pro daha iyi. Speed iptal edeceğim. Video linki bıraktım benimle aynı durumda olan varsa izleyebilir.

400 TL ye şunu almıştım iptal edip hyperx i alayım mı acilll?
Alıntıyı görüntüle
Ben olsam öyle yapardım aşağı yukarı aynı performansı alırsın. 200 tl fazla vermeye değmez.

ham yaptım bitti.

X-largeını kullanıyorum. Kaliteli mousepad alınır.

Sağolasın dostum yeni bir mousepad'a ihtiyacım vardı. Bugün mediamarkt mağazasından almayı düşünüyordum bunu gördüğüm iyi oldu. Güzel fırsat. Speed mouse padlar genelde ucuz oluyor diye biliyorum. HyperX kalitesinde Control bir mousepad gerçekten iyidir. Pro arenada bunu kullananları görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam.

Pro speed gibi mi yoksa control gibi mi ve normal kalitedeki mousepadlar arasında çok fark var mı

nde az önce youtube karşılaştırma videosu izledim. Speed olanın adıyla alakası yok
Geçende birisi böyle dediğim için yalancı demişti. Keşke bu testi önceden görseydim

Pro speed gibi mi yoksa control gibi mi ve normal kalitedeki mousepadlar arasında çok fark var mı
Ben pro'yu control olarak biliyorum ama araştıran eden arkadaşlar aydınlatırsa güzel olur. Yine de 200 TL'ye kaçırılmaması gereken bi mousepad.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,018
Üyeler
174,482
Son üye
_roni
Geri