Öneri Modem Önerisi İstiyorum

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Altyapımda henüz Fiber yok ve internet paketim de öyle çok üst düzey değil, o yüzden ortalama veya ortalamanın birkaç tık üstü bir modem istiyorum. ADSL-VDSL destekli, Ethernet giriş-çıkışlı, Toplamda 12 kişilik bir aileyi (aile apartmanındayız) idare edebilecek bir ürün olsun. Çekimi ve dağıtımı da hızlı olursa iyi olur. Fiyat aralığı yok, çünkü modemlerle ilgili bir bilgim yok.

Hiç mi bilen yok ya?..

Altyapımda henüz Fiber yok ve internet paketim de öyle çok üst düzey değil, o yüzden ortalama veya ortalamanın birkaç tık üstü bir modem istiyorum. ADSL-VDSL destekli, Ethernet giriş-çıkışlı, Toplamda 12 kişilik bir aileyi (aile apartmanındayız) idare edebilecek bir ürün olsun. Çekimi ve dağıtımı da hızlı olursa iyi olur. Fiyat aralığı yok, çünkü modemlerle ilgili bir bilgim yok.
Herkes övüyordu bu aşağıda ki modemi

Herkes övüyordu bu aşağıda ki modemi

Bu da güzel bir modem sıkıntı yaşamazsınız fakat kenetic in kendi uygulaması var oradan modemle alakalı her şeyi tek tıkla ayarlayabiliyorsunuz

Önerileriniz için teşekkürler. Bu markaları daha önce duymadım, bağlantıda ya da herhangi bir şeyde sorun yaşamam değil mi?

Önerileriniz için teşekkürler. Bu markaları daha önce duymadım, bağlantıda ya da herhangi bir şeyde sorun yaşamam değil mi?
Keenetic kurulum için detaylı videoları mevcut. Bir problem yaşamazsın. Yaşarsan müşteri hizmetleri hemen çözüm sağlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,777
Üyeler
187,984
Son üye
blackmorta
Geri