Neler Yeni

Öneri Modem Önerisi İstiyorum

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Altyapımda henüz Fiber yok ve internet paketim de öyle çok üst düzey değil, o yüzden ortalama veya ortalamanın birkaç tık üstü bir modem istiyorum. ADSL-VDSL destekli, Ethernet giriş-çıkışlı, Toplamda 12 kişilik bir aileyi (aile apartmanındayız) idare edebilecek bir ürün olsun. Çekimi ve dağıtımı da hızlı olursa iyi olur. Fiyat aralığı yok, çünkü modemlerle ilgili bir bilgim yok.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç mi bilen yok ya?..

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Altyapımda henüz Fiber yok ve internet paketim de öyle çok üst düzey değil, o yüzden ortalama veya ortalamanın birkaç tık üstü bir modem istiyorum. ADSL-VDSL destekli, Ethernet giriş-çıkışlı, Toplamda 12 kişilik bir aileyi (aile apartmanındayız) idare edebilecek bir ürün olsun. Çekimi ve dağıtımı da hızlı olursa iyi olur. Fiyat aralığı yok, çünkü modemlerle ilgili bir bilgim yok.
Herkes övüyordu bu aşağıda ki modemi

buğra67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
buğra taşdemir
Herkes övüyordu bu aşağıda ki modemi

Bu da güzel bir modem sıkıntı yaşamazsınız fakat kenetic in kendi uygulaması var oradan modemle alakalı her şeyi tek tıkla ayarlayabiliyorsunuz

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önerileriniz için teşekkürler. Bu markaları daha önce duymadım, bağlantıda ya da herhangi bir şeyde sorun yaşamam değil mi?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Önerileriniz için teşekkürler. Bu markaları daha önce duymadım, bağlantıda ya da herhangi bir şeyde sorun yaşamam değil mi?
Keenetic kurulum için detaylı videoları mevcut. Bir problem yaşamazsın. Yaşarsan müşteri hizmetleri hemen çözüm sağlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,370
Üyeler
164,826
Son üye
ssdyardim
Top Bottom