İphone 11 vs se3 vs 11 pro

ALP_ER_EN

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
14
Bütçe
10000
Öncelikle merhaba arkadaşlar ikinci el cihaz bakıyorum butcem 10k bu üç cihaz arasında kaldım 11 pro dışında se3 mü ip11 mi almalıyım batarya ekran önemli degil kucuk telefon severim oyun oynamam tekrar diyorum 11 pro hariç 11 mi se3 mü cevap verirseniz çok sevinirim

Öncelikle merhaba arkadaşlar ikinci el cihaz bakıyorum butcem 10k bu üç cihaz arasında kaldım 11 pro dışında se3 mü ip11 mi almalıyım batarya ekran önemli degil kucuk telefon severim oyun oynamam tekrar diyorum 11 pro hariç 11 mi se3 mü cevap verirseniz çok sevinirim
11 çok kaba bir cihaz benim gibi ufak cihazlari seviyorsan önermem. SE3 çıkmadan önce aynı ikilemde kalıp SE2 almıştım. 11 almadığıma pişmanım diyemem ama SE de özellikle pil ömrüyle biraz pişman etti.

11 çok kaba bir cihaz benim gibi ufak cihazlari seviyorsan önermem. SE3 çıkmadan önce aynı ikilemde kalıp SE2 almıştım. 11 almadığıma pişmanım diyemem ama SE de özellikle pil ömrüyle biraz pişman etti.
Evet ufak cihazları seviyorum ozaman se3 daha mı mantıklı peki 11 pro mu se3 mü

11 Pro en mantıklısı, o dönem de hayalimdi ama çok pahalı diye alamamıştım. Her yönden iyi o cihaz. Ama diğer ikisi arasından SE3 bence.
Aslında bende se3 dusunuyordum 11 pro alamassam se3 Alicam cunku 5g guncelleme ve kompakt bir tasarımı var

Şahsi telefonum Poco X3 Pro, iş telefonum 11 pro
11 Pro, fotoğraf, hafiflik, boyutu sebebiyle telefona bakış açımı değiştirdi.
Ayrıca 11 Pro'da sürekli whatsapp, linkedin, email vs kullanıyorum ve şarjı neredeyse iki gün, işlerin az olduğu zamanda 3 güne kadar gidiyor.
İmkanım olsa 11 pro alır, sıkıntı çıkarana kadar yoluma bakardım

Çünkü normal 11'in ekranı ve bataryası bir süre sonra baya zayıf kalıyor. SE3 de iyi cihaz ama 11'e nazaran onda geniş açı gibi özellikler olmadığından biraz eksik kalıyor fakat 11 ile aynı ppi değerlerine sahip olduğu için küçük ekran seviyorsan kaliteli bir çözünürlüğü var. Ha ama SE2 kullancısı olup ve SE3 tanıdığım kişilerin olmasından dolayı bildiğim için şöyle diyebilirim ki SE serisinin her şeyi güzel ama bataryası gerçekten sorun. Benim günlük kullanımımı çıkartıyor, ortalama haftalık değerlerimde günlük 7 saat falan ama 11 kullanan arkadaşlarımda onların bataryası %60'dayken bendeki %25'lerde falan oluyor. Yani işin kısası 11 Pro işte kanka çok gereksiz uzattım :D 2 sene sonra 11'in desteği bitiyor diye tahmin ediliyor ancak şu anki X serisine yapıldığı gibi belki ilk başta normal 11 sonra Pro-ProMax serilerinin desteği bitebilir. Yani bir ihtimal 3 sene çok rahat güncelleme alabilirsin.

Aslında bende se3 dusunuyordum 11 pro alamassam se3 Alicam cunku 5g guncelleme ve kompakt bir tasarımı var
Tek sıkıntı satınca iPhone 11 daha popüler olduğu için çok daha rahat ve pahalı satılabiliyor. 1 sene kullanıp satarım gibi bir şey düşünüyorsan SE cihazları satmak çok zor onu diyim.

Tek sıkıntı satınca iPhone 11 daha popüler olduğu için çok daha rahat ve pahalı satılabiliyor. 1 sene kullanıp satarım gibi bir şey düşünüyorsan SE cihazları satmak çok zor onu diyim.
Satmk gibi bir dusuncem yok batarya onemli degil iphone 6 dakibatarya bana yetiyordu se3 de yeter herhalde 11 pro alamassam se3 Alicam

Herkese teşekkür ederim 11 pro alamadım butcem yetmedi iphone 11 aldım çünkü kamera ve özellikleri daha iyi geldi

Geri