HarbiyeliTRe
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 517
Arkadaşlar Oneplus nord 3 merakla bekliyorumda Türkiye sitesinde yazıyor new ye lakin satan yok sizce çekildimi ona göre realme yada Poco bakacağım.
türkiyeye girdiler mi kiArkadaşlar Oneplus nord 3 merakla bekliyorumda Türkiye sitesinde yazıyor new ye lakin satan yok sizce çekildimi ona göre realme yada Poco bakacağım.
türkiyede resmi satışı yoktu diye biliyorumArkadaşlar Oneplus nord 3 merakla bekliyorumda Türkiye sitesinde yazıyor new ye lakin satan yok sizce çekildimi ona göre realme yada Poco bakacağım.
mediamarkt bir ara sattı diye biliyorum yani ben nord 10 almıştım mediamarktta baya cüzi bir fiyattı 5k gibi bir fiyata aldım geçen aralıkta özelliklerine göre baya ucuz kalıyordutürkiyede resmi satışı yoktu diye biliyorum
güzel tlefon alınır bi ara bakmıştım samsung yerine tercih ederimmediamarkt bir ara sattı diye biliyorum yani ben nord 10 almıştım mediamarktta baya cüzi bir fiyattı 5k gibi bir fiyata aldım geçen aralıkta özelliklerine göre baya ucuz kalıyordu
bende gayet güzel telefon baya akıcı fakat şuan fiyatını bilmiyorumgüzel tlefon alınır bi ara bakmıştım samsung yerine tercih ederim
Hocam o zaman oppo sadece realme üzerinden Türkiye’ye satış yapıyor realme daha ön planda hiç bakmayayim OnePlus o zaman.Türkiye'ye tam olarak giremediler bir türlü. Geçtiğimiz yıllarda yine bi gelir gibi oldular ama sonra ne oldu bilmiyorum![]()
Saf android diye biliyorum.bende gayet güzel telefon baya akıcı fakat şuan fiyatını bilmiyorum
Nothing phone bile yeni serisini Türkiye ye getirecek.türkiyeye girdiler mi ki
hayır oxygenOS kullanıyorHocam o zaman oppo sadece realme üzerinden Türkiye’ye satış yapıyor realme daha ön planda hiç bakmayayim OnePlus o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Saf android diye biliyorum.
N10 hala satıyorlar lakin komik fiyatlara.mediamarkt bir ara sattı diye biliyorum yani ben nord 10 almıştım mediamarktta baya cüzi bir fiyattı 5k gibi bir fiyata aldım geçen aralıkta özelliklerine göre baya ucuz kalıyordu
Yok saf android olayı en temiz ve bug olayı en az olan değil miydi ekosistem olarak.hayır oxygenOS kullanıyor
evet ama çok kullanışlı değil saf android oxygenOS en iyi yazılım seçildi yılllarca üst üsteN10 hala satıyorlar lakin komik fiyatlara.
Yok saf android olayı en temiz ve bug olayı en az olan değil miydi ekosistem olarak.
OnePlus, Android tarafının premium markalarından biridir, kullanıyorum diye söylemiyorum.Hocam o zaman oppo sadece realme üzerinden Türkiye’ye satış yapıyor realme daha ön planda hiç bakmayayim OnePlus o zaman.
Saf android diye biliyorum.
Nothing phone bile yeni serisini Türkiye ye getirecek.
Peki realme 11 serisi Türkiye ye gelecekmiş doğru mu?evet ama çok kullanışlı değil saf android oxygenOS en iyi yazılım seçildi yılllarca üst üste
Hocam güzel telefon lakin bu model gelsede alabilsem.OnePlus, Android tarafının premium markalarından biridir, kullanıyorum diye söylemiyorum.![]()