Oneplus Markası Türkiye’den Çekildi mi?

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
517
Arkadaşlar Oneplus nord 3 merakla bekliyorumda Türkiye sitesinde yazıyor new ye lakin satan yok sizce çekildimi ona göre realme yada Poco bakacağım.

Arkadaşlar Oneplus nord 3 merakla bekliyorumda Türkiye sitesinde yazıyor new ye lakin satan yok sizce çekildimi ona göre realme yada Poco bakacağım.
türkiyede resmi satışı yoktu diye biliyorum

türkiyede resmi satışı yoktu diye biliyorum
mediamarkt bir ara sattı diye biliyorum yani ben nord 10 almıştım mediamarktta baya cüzi bir fiyattı 5k gibi bir fiyata aldım geçen aralıkta özelliklerine göre baya ucuz kalıyordu

Türkiye'ye tam olarak giremediler bir türlü. Geçtiğimiz yıllarda yine bi gelir gibi oldular ama sonra ne oldu bilmiyorum :D

mediamarkt bir ara sattı diye biliyorum yani ben nord 10 almıştım mediamarktta baya cüzi bir fiyattı 5k gibi bir fiyata aldım geçen aralıkta özelliklerine göre baya ucuz kalıyordu
güzel tlefon alınır bi ara bakmıştım samsung yerine tercih ederim

Türkiye'ye tam olarak giremediler bir türlü. Geçtiğimiz yıllarda yine bi gelir gibi oldular ama sonra ne oldu bilmiyorum :D
Hocam o zaman oppo sadece realme üzerinden Türkiye’ye satış yapıyor realme daha ön planda hiç bakmayayim OnePlus o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende gayet güzel telefon baya akıcı fakat şuan fiyatını bilmiyorum
Saf android diye biliyorum.

türkiyeye girdiler mi ki
Nothing phone bile yeni serisini Türkiye ye getirecek.

Hocam o zaman oppo sadece realme üzerinden Türkiye’ye satış yapıyor realme daha ön planda hiç bakmayayim OnePlus o zaman.

hayır oxygenOS kullanıyor

N10 hala satıyorlar lakin komik fiyatlara.

hayır oxygenOS kullanıyor
Yok saf android olayı en temiz ve bug olayı en az olan değil miydi ekosistem olarak.

N10 hala satıyorlar lakin komik fiyatlara.

Yok saf android olayı en temiz ve bug olayı en az olan değil miydi ekosistem olarak.
evet ama çok kullanışlı değil saf android oxygenOS en iyi yazılım seçildi yılllarca üst üste

Nothing phone bile yeni serisini Türkiye ye getirecek.
OnePlus, Android tarafının premium markalarından biridir, kullanıyorum diye söylemiyorum. :kappa:

Geri