EthemTuran
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Merhaba ben masa üstü pc aldım ama Bluetooth varmı bilmiyorum daha elime gelmedi pc nasıl anlarım olup yada olmadığını
Baktım ama anlamadım msı b450m pro max da varmıdır acabaAnakart modelini aratarak öğrenebilirsin
Yok onda.Baktım ama anlamadım msı b450m pro max da varmıdır acaba
Msı b450m pro maxanakart modeli nedir
Bu yeter bu arada, ama bütçe varsa attığını da alabilir.Şunu alabilirsin hızlı tık kuponla. Ben 1 ay önce 150 TL'ye aldım n11den.![]()
TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 279,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tabi bu da yeterli olur ama 3 metreden sonra filan kopmaya başlıyor.Bu yeter bu arada, ama bütçe varsa attığını da alabilir.
![]()
TP-Link UB400 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link UB400 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link UB400 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 384,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3 metre gibi bir durum yok 10 metre rahat gidiyor, ama diğeri daha da uzundur tabi.Tabi bu da yeterli olur ama 3 metreden sonra filan kopmaya başlıyor.
Uzun menzil için 5.0 olan model şart.
Bende ki 3 metreden sonra kopuyordu.3 metre gibi bir durum yok 10 metre rahat gidiyor, ama diğeri daha da uzundur tabi.