silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,966
Şöyle diyor ama bunu hiç para vermeden veya en az parayı vererek nasıl açabilirim?
Kesin bir yol gerek boşa para harcamak istemiyorum.60 kuruşa bi oyun al dene
2 sene önce falan yüklü para yükledim cüzdana, o ara pazar falan da açıktı çoğu şeyi sattım da 5 tane kasa vardı dursun para etmiyor dedim, kasaların tanesi 60TL olmuş acil satmam gerek bunları.Bu 5 $ harcamayı yapman lazım diye biliyorum. En son 120 ₺ civarı yapıyordu. Cüzdana yükleme yapsan da açılıyor ama para olmadan açlımıyor galiba
Oyun alsan bile sayıyor diye biliyorum sonra oyunu iade edersin ki o kısıtlama kalkmış olur ayrıca oyunu iade ettiğin zaman kısıtlama tekrar gelmez ama kart üzerinden yap alışverişi iade ettiğin zaman karta iade et parayı çok karışık oldu umarım anlarsın2 sene önce falan yüklü para yükledim cüzdana, o ara pazar falan da açıktı çoğu şeyi sattım da 5 tane kasa vardı dursun para etmiyor dedim, kasaların tanesi 60TL olmuş acil satmam gerek bunları.
Ama 5 dolar isteyecekse o kadar vermem.
135 tl lik bir tane oyun al hocamŞöyle diyor ama bunu hiç para vermeden veya en az parayı vererek nasıl açabilirim?
Alıntıyı görüntüle
7 gün sonra açıyor banı, oyunu iade ettirmez etsem de banı açmaz sanırım.Oyun alsan bile sayıyor diye biliyorum sonra oyunu iade edersin ki o kısıtlama kalkmış olur ayrıca oyunu iade ettiğin zaman kısıtlama tekrar gelmez ama kart üzerinden yap alışverişi iade ettiğin zaman karta iade et parayı çok karışık oldu umarım anlarsın
14 gün iade süresi yok mu ?7 gün sonra açıyor banı, oyunu iade ettirmez etsem de banı açmaz sanırım.
60 kuruşa falan oyunlar var onlardan kartla bir tane alsam olur mu acaba (15TL de cüzdanda var) yoksa illa 5 dolar (135TL) mi olması gerek?
Mobil uygulamayı yakın zamanda kaldırdın mı veya farklı cihazda açtın mı ona da aynı şeyi yapabiliyordu2 sene önce falan yüklü para yükledim cüzdana, o ara pazar falan da açıktı çoğu şeyi sattım da 5 tane kasa vardı dursun para etmiyor dedim, kasaların tanesi 60TL olmuş acil satmam gerek bunları.
Ama 5 dolar isteyecekse o kadar vermem.