omerkok_49
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,203
Şimdi aranızda avukat varsa tazminat hakkında bikaç sorum olacak
Bir sorun mu varŞimdi aranızda avukat varsa tazminat hakkında bikaç sorum olacak
Hocam markette çalışıyorum ben senelik izne ayrılacaktım bizim müdürde hidemezsin dedi bende giderim snde karışamazsın dedim olayı bölge müdürüne taşıdım oda git dedi sonra senelik izinden geldikten sonra bana başka şubeye gönderdik seni dediler elinde herhangi bir sebep yokken beni başka bir şubeye gönderebilirmi ve şubede uzak bir şube yol aprası servis vs. De yokavukat olmasada tazminat alan birçok kişi vardır. sen de hele halini kurban
Bir sorun mu var
.Hocam markette çalışıyorum ben senelik izne ayrılacaktım bizim müdürde hidemezsin dedi bende giderim snde karışamazsın dedim olayı bölge müdürüne taşıdım oda git dedi sonra senelik izinden geldikten sonra bana başka şubeye gönderdik seni dediler elinde herhangi bir sebep yokken beni başka bir şubeye gönderebilirmi ve şubede uzak bir şube yol aprası servis vs. De yok
Hocam merak ettiğim için sormuştum ozur dilerim avukat değilim yanlis kurdum heraldeHocam markette çalışıyorum ben senelik izne ayrılacaktım bizim müdürde hidemezsin dedi bende giderim snde karışamazsın dedim olayı bölge müdürüne taşıdım oda git dedi sonra senelik izinden geldikten sonra bana başka şubeye gönderdik seni dediler elinde herhangi bir sebep yokken beni başka bir şubeye gönderebilirmi ve şubede uzak bir şube yol aprası servis vs. De yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
dolmuş metro parasını veriyormuHocam markette çalışıyorum ben senelik izne ayrılacaktım bizim müdürde hidemezsin dedi bende giderim snde karışamazsın dedim olayı bölge müdürüne taşıdım oda git dedi sonra senelik izinden geldikten sonra bana başka şubeye gönderdik seni dediler elinde herhangi bir sebep yokken beni başka bir şubeye gönderebilirmi ve şubede uzak bir şube yol aprası servis vs. De yok
.
Hayırdolmuş metro parasını veriyormu
Başka şubeye göndermek için geçerli bir sebep aramaya gerek yok diye biliyorum.Hocam markette çalışıyorum ben senelik izne ayrılacaktım bizim müdürde hidemezsin dedi bende giderim snde karışamazsın dedim olayı bölge müdürüne taşıdım oda git dedi sonra senelik izinden geldikten sonra bana başka şubeye gönderdik seni dediler elinde herhangi bir sebep yokken beni başka bir şubeye gönderebilirmi ve şubede uzak bir şube yol aprası servis vs. De yok
Senem dolmuş ve 2.seneye girmek üzereKanundaki düzenleme ve yerleşik Yargıtay uygulamaları ışığında, kural olarak yıllık izin zamanı işveren tarafından belirlenir ve işçi kendi isteğine göre tatil planı yapamaz. Yargıtay'a göre, işçi izin tarihini dilediği gibi belirleyerek istediği zaman izne ayrılamaz.
yer değişikliği bilgisi içeren imzalı bir belge vermesi lazım. imzalamak zorunda değilsin. bir şey yapamaz. İş yerlerinde böyle oluyor. Mesela seni bir bölümden başka bir bölüme transfer edeceklerinde geçici çalıştırma belgesi düzenlemek zorundalar.Hocam markette çalışıyorum ben senelik izne ayrılacaktım bizim müdürde hidemezsin dedi bende giderim snde karışamazsın dedim olayı bölge müdürüne taşıdım oda git dedi sonra senelik izinden geldikten sonra bana başka şubeye gönderdik seni dediler elinde herhangi bir sebep yokken beni başka bir şubeye gönderebilirmi ve şubede uzak bir şube yol aprası servis vs. De yok
.
Hayır belge vs imzalatmadılaryer değişikliği bilgisi içeren imzalı bir belge vermesi lazım. imzalamak zorunda değilsin. bir şey yapamaz. İş yerlerinde böyle oluyor. Mesela seni bir bölümden başka bir bölüme transfer edeceklerinde geçici çalıştırma belgesi düzenlemek zorundalar.