tunahan55
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
İstersen 10 senen dolsun fark etmiyor kardeşim sen dilekçe verdin mi 1 ay öncesinde yıllık izin kullanmak için?Senem dolmuş ve 2.seneye girmek üzere
İstersen 10 senen dolsun fark etmiyor kardeşim sen dilekçe verdin mi 1 ay öncesinde yıllık izin kullanmak için?Senem dolmuş ve 2.seneye girmek üzere
Evet söyledim 1.5 ay öncesinden hem bölge müdürüne hemde müdüreİstersen 10 senen dolsun fark etmiyor kardeşim sen dilekçe verdin mi 1 ay öncesinde yıllık izin kullanmak için?
sen gitmesende sana mobbing uygulamaya başlar müdür. başka yere gitmiyorum. beğenmiyorsan çıkışımı verirsin de.Hayır belge vs imzalatmadılar
Bide nedir bu senelik izin vermek zorunda 10 sene geçsin isterse diyorsun bide söylediğin şeyin mantıkla uzaktan yakından alakası yok hakkımı istiyorum babasının hayrına vermiyorİstersen 10 senen dolsun fark etmiyor kardeşim sen dilekçe verdin mi 1 ay öncesinde yıllık izin kullanmak için?
yıllık izin dilekçesi doldurman gerekiyor kardeşim söylemenle olmuyor maalesef onaylanırsa çıkarsın işçi kanunları böyleEvet söyledim 1.5 ay öncesinden hem bölge müdürüne hemde müdüre
1 haftaya dönüş yapıcaz dediler insan haklarınsen gitmesende sana mobbing uygulamaya başlar müdür. başka yere gitmiyorum. beğenmiyorsan çıkışımı verirsin de.
Yıllık izin kullanamazsın demiyorum sana istediğin zaman kullanamazsın onay gerekirBide nedir bu senelik izin vermek zorunda 10 sene geçsin isterse diyorsun bide söylediğin şeyin mantıkla uzaktan yakından alakası yok hakkımı istiyorum babasının hayrına vermiyor
Çalıştığım şirketle yıllık izin dilekçesi denilen bir şey yok bikere kimler kimler ayrıldıyıllık izin dilekçesi doldurman gerekiyor kardeşim söylemenle olmuyor maalesef onaylanırsa çıkarsın işçi kanunları böyle
1 haftaya dönüş yapıcaz dediler insan hakların
İnsan hakları git diyor müdür izin vermiyor hocam bide şöyle bir şey var diyorsunuzki 10sene çalış istersen ama onay gerekir diyorsunuz bide eğerki çalıştığın yer 10sene içinde kabul etmiyorsa ne oluyor adam senden hoşlanmıyordur yada cebinden parasının çıkmasını istemiyordur göndermek istemez mantıksızYıllık izin kullanamazsın demiyorum sana istediğin zaman kullanamazsın onay gerekir
Olup olmamasına bir şey diyemem mevzuat buÇalıştığım şirketle yıllık izin dilekçesi denilen bir şey yok bikere kimler kimler ayrıldı