Avukat Olan Varmi Aranizda

İstersen 10 senen dolsun fark etmiyor kardeşim sen dilekçe verdin mi 1 ay öncesinde yıllık izin kullanmak için?
Evet söyledim 1.5 ay öncesinden hem bölge müdürüne hemde müdüre

İstersen 10 senen dolsun fark etmiyor kardeşim sen dilekçe verdin mi 1 ay öncesinde yıllık izin kullanmak için?
Bide nedir bu senelik izin vermek zorunda 10 sene geçsin isterse diyorsun bide söylediğin şeyin mantıkla uzaktan yakından alakası yok hakkımı istiyorum babasının hayrına vermiyor

Bide nedir bu senelik izin vermek zorunda 10 sene geçsin isterse diyorsun bide söylediğin şeyin mantıkla uzaktan yakından alakası yok hakkımı istiyorum babasının hayrına vermiyor
Yıllık izin kullanamazsın demiyorum sana istediğin zaman kullanamazsın onay gerekir

yıllık izin dilekçesi doldurman gerekiyor kardeşim söylemenle olmuyor maalesef onaylanırsa çıkarsın işçi kanunları böyle
Çalıştığım şirketle yıllık izin dilekçesi denilen bir şey yok bikere kimler kimler ayrıldı

1 haftaya dönüş yapıcaz dediler insan hakların

yıllık izni istesende vermiyorlar. anca işler azalırsa kışın ortasında zorla gönderiyorlar. ben karın altında nereye gideyim. adalet yok insanlık bitmiş

Yıllık izin kullanamazsın demiyorum sana istediğin zaman kullanamazsın onay gerekir
İnsan hakları git diyor müdür izin vermiyor hocam bide şöyle bir şey var diyorsunuzki 10sene çalış istersen ama onay gerekir diyorsunuz bide eğerki çalıştığın yer 10sene içinde kabul etmiyorsa ne oluyor adam senden hoşlanmıyordur yada cebinden parasının çıkmasını istemiyordur göndermek istemez mantıksız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,197,387
Üyeler
190,194
Son üye
kikuok
Geri