Oyun arkadaşı arıyorum

Ekledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama nova 1 deyim eski rankımda dmg ydi farketmez dersen veya çok takılmıyorsan rank falan olur eklerim
emekliyim diyorum kardeşim. rank tek keleş

Son düzenleme:
Ekledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama nova 1 deyim eski rankımda dmg ydi farketmez dersen veya çok takılmıyorsan rank falan olur eklerim
Ben de Nova 1'im zaten sorun değil :)

Squad oynayan varsa beraber girebiliriz 160 saatim var

Arkadaşlar merhaba beraber hem rekabetçi tarzında CS GO, PUBG tarzı oyunlar girebileceğim hemde korku Devour tarzı oyunlar oynayabilecek bir arkadaş arıyorum. Kafamıza göre takılacak hayatta kalmada olur yani her türlü oynarım ben. Sadece LOL, Dota falan girmiyorum onun haricinde sıkıntı olmaz benim için. Yaş konusunda takıntım yok benim yaşım 20 karşımdaki ister 15 olsun ister 23 farketmez. Genelde saat akşam 6-7'den sonra aktif oluyorum duruma göre gece 1-2 gibide dururum. Yani akşam full aktifim :D
Olur dersen oynayabiliriz. Bilgisayarım pek iyi değil ama elimden geldiğince senle oynarım bilgisayarın gücü yettiği kadar. Daha ayrıntılı ekleştiğimizde anlatırım.

Son düzenleme:
Faceit premium kasacak varsa yazsın 1 levelim ama öncesinde pc kötü olduğu için level atlıyamıyordum şimdi her şey full.

Olur dersen oynayabiliriz. Bilgisayarım pek iyi değil ama elimden geldiğince senle oynarım bilgisayarın gücü yettiği kadar. Daha ayrıntılı ekleştiğimizde anlatırım. Dc avex6974
Bendede 1050 ti var zaten pek iyi olduğu söylenemez. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,943
Üyeler
186,415
Son üye
PashaCnC
Geri