Neler Yeni

Oyun arkadaşı arıyorum

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hunt: Showdown için oynayabiliriz.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Arkadaşlar merhaba beraber hem rekabetçi tarzında CS GO, PUBG tarzı oyunlar girebileceğim hemde korku Devour tarzı oyunlar oynayabilecek bir arkadaş arıyorum. Kafamıza göre takılacak hayatta kalmada olur yani her türlü oynarım ben. Sadece LOL, Dota falan girmiyorum onun haricinde sıkıntı olmaz benim için. Yaş konusunda takıntım yok benim yaşım 20 karşımdaki ister 15 olsun ister 23 farketmez. Genelde saat akşam 6-7'den sonra aktif oluyorum duruma göre gece 1-2 gibide dururum. Yani akşam full aktifim :D
Ekle İstersen Çoğu Oyunu Oynuyorum dc : .foxn

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
CS GO için NOVA 4 üstü oynayacak arkadaş arıyoruz bizde eğer uyarsa birlikte oynayabiliriz.

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,284
İsim
Anonim-Anonim
CS GO için NOVA 4 üstü oynayacak arkadaş arıyoruz bizde eğer uyarsa birlikte oynayabiliriz.
Normalde rekabet çok girmiyorum. Rank’ımında bilmiyorum. Tahmini nova falandır

Yoldaş’ta Supreme kadar çıktım sonra saldım biraz.

Yaş 17 istersen gelebilirim.

Ekipman olarak her şey var.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Normalde rekabet çok girmiyorum. Rank’ımında bilmiyorum. Tahmini nova falandır

Yoldaş’ta Supreme kadar çıktım sonra saldım biraz.

Yaş 17 istersen gelebilirim.

Ekipman olarak her şey var.
Olur dostum özelden yaz istersen yaş bizim için önemli değil kafamız uyuşsun güzel bir ekip oluruz diye düşünüyoruz 3 kişiyiz 2 kişi daha lazım bize işte :)

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Arkadaşlar merhaba beraber hem rekabetçi tarzında CS GO, PUBG tarzı oyunlar girebileceğim hemde korku Devour tarzı oyunlar oynayabilecek bir arkadaş arıyorum. Kafamıza göre takılacak hayatta kalmada olur yani her türlü oynarım ben. Sadece LOL, Dota falan girmiyorum onun haricinde sıkıntı olmaz benim için. Yaş konusunda takıntım yok benim yaşım 20 karşımdaki ister 15 olsun ister 23 farketmez. Genelde saat akşam 6-7'den sonra aktif oluyorum duruma göre gece 1-2 gibide dururum. Yani akşam full aktifim :D
Csgo lol tarzi oyunlar oynuyorum istersen ekle dcden

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hunt oynamak istemiyorsun heralde?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Hunt oynamak istemiyorsun heralde?
Yok oynamak istemediğimden değil pc de alan kalmadı bikaç tane oyun silmem gerek onlarıda silemem şimdilik o yüzden. Yoksa oynamak istiyorum tabii ki.

NightWish2434

80+ Silver
Aktif discord sunucularında bulursun öylelerini

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Buyur, Steam linkim. Yaşım 21 bu arada. https://steamcommunity.com/id/canpacshakur/

Top Bottom