Ekle İstersen Çoğu Oyunu Oynuyorum dc : .foxnArkadaşlar merhaba beraber hem rekabetçi tarzında CS GO, PUBG tarzı oyunlar girebileceğim hemde korku Devour tarzı oyunlar oynayabilecek bir arkadaş arıyorum. Kafamıza göre takılacak hayatta kalmada olur yani her türlü oynarım ben. Sadece LOL, Dota falan girmiyorum onun haricinde sıkıntı olmaz benim için. Yaş konusunda takıntım yok benim yaşım 20 karşımdaki ister 15 olsun ister 23 farketmez. Genelde saat akşam 6-7'den sonra aktif oluyorum duruma göre gece 1-2 gibide dururum. Yani akşam full aktifim
Normalde rekabet çok girmiyorum. Rank’ımında bilmiyorum. Tahmini nova falandırCS GO için NOVA 4 üstü oynayacak arkadaş arıyoruz bizde eğer uyarsa birlikte oynayabiliriz.
Olur dostum özelden yaz istersen yaş bizim için önemli değil kafamız uyuşsun güzel bir ekip oluruz diye düşünüyoruz 3 kişiyiz 2 kişi daha lazım bize işteNormalde rekabet çok girmiyorum. Rank’ımında bilmiyorum. Tahmini nova falandır
Yoldaş’ta Supreme kadar çıktım sonra saldım biraz.
Yaş 17 istersen gelebilirim.
Ekipman olarak her şey var.
Olur gelirim normalde rankım dmg ydi uzun bir zaman oynamadım şimdi şu 1 aydır öylesine oynuyorum.CS GO için NOVA 4 üstü oynayacak arkadaş arıyoruz bizde eğer uyarsa birlikte oynayabiliriz.
EkliyorumEkle İstersen Çoğu Oyunu Oynuyorum dc : .foxn
Csgo lol tarzi oyunlar oynuyorum istersen ekle dcdenArkadaşlar merhaba beraber hem rekabetçi tarzında CS GO, PUBG tarzı oyunlar girebileceğim hemde korku Devour tarzı oyunlar oynayabilecek bir arkadaş arıyorum. Kafamıza göre takılacak hayatta kalmada olur yani her türlü oynarım ben. Sadece LOL, Dota falan girmiyorum onun haricinde sıkıntı olmaz benim için. Yaş konusunda takıntım yok benim yaşım 20 karşımdaki ister 15 olsun ister 23 farketmez. Genelde saat akşam 6-7'den sonra aktif oluyorum duruma göre gece 1-2 gibide dururum. Yani akşam full aktifim
Yok oynamak istemediğimden değil pc de alan kalmadı bikaç tane oyun silmem gerek onlarıda silemem şimdilik o yüzden. Yoksa oynamak istiyorum tabii ki.Hunt oynamak istemiyorsun heralde?
Aktif discord sunucularında bulursun öyleleriniArkadaşlar merhaba beraber hem rekabetçi tarzında CS GO, PUBG tarzı oyunlar girebileceğim hemde korku Devour tarzı oyunlar oynayabilecek bir arkadaş arıyorum. Kafamıza göre takılacak hayatta kalmada olur yani her türlü oynarım ben. Sadece LOL, Dota falan girmiyorum onun haricinde sıkıntı olmaz benim için. Yaş konusunda takıntım yok benim yaşım 20 karşımdaki ister 15 olsun ister 23 farketmez. Genelde saat akşam 6-7'den sonra aktif oluyorum duruma göre gece 1-2 gibide dururum. Yani akşam full aktifim
Buyur, Steam linkim. Yaşım 21 bu arada. https://steamcommunity.com/id/canpacshakur/Arkadaşlar merhaba beraber hem rekabetçi tarzında CS GO, PUBG tarzı oyunlar girebileceğim hemde korku Devour tarzı oyunlar oynayabilecek bir arkadaş arıyorum. Kafamıza göre takılacak hayatta kalmada olur yani her türlü oynarım ben. Sadece LOL, Dota falan girmiyorum onun haricinde sıkıntı olmaz benim için. Yaş konusunda takıntım yok benim yaşım 20 karşımdaki ister 15 olsun ister 23 farketmez. Genelde saat akşam 6-7'den sonra aktif oluyorum duruma göre gece 1-2 gibide dururum. Yani akşam full aktifim