S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
cs varsa ekle
EkledimBuyur, Steam linkim. Yaşım 21 bu arada. https://steamcommunity.com/id/canpacshakur/
Ama nova 1 deyim eski rankımda dmg ydi farketmez dersen veya çok takılmıyorsan rank falan olur eklerimcs varsa ekle
emekliyim diyorum kardeşim. rank tek keleşEkledim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama nova 1 deyim eski rankımda dmg ydi farketmez dersen veya çok takılmıyorsan rank falan olur eklerim
Ben de Nova 1'im zaten sorun değilEkledim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama nova 1 deyim eski rankımda dmg ydi farketmez dersen veya çok takılmıyorsan rank falan olur eklerim
Elraen pqueen haruncanAktif discord sunucuları kaldımı ki önceki gibi
Olur dersen oynayabiliriz. Bilgisayarım pek iyi değil ama elimden geldiğince senle oynarım bilgisayarın gücü yettiği kadar. Daha ayrıntılı ekleştiğimizde anlatırım.Arkadaşlar merhaba beraber hem rekabetçi tarzında CS GO, PUBG tarzı oyunlar girebileceğim hemde korku Devour tarzı oyunlar oynayabilecek bir arkadaş arıyorum. Kafamıza göre takılacak hayatta kalmada olur yani her türlü oynarım ben. Sadece LOL, Dota falan girmiyorum onun haricinde sıkıntı olmaz benim için. Yaş konusunda takıntım yok benim yaşım 20 karşımdaki ister 15 olsun ister 23 farketmez. Genelde saat akşam 6-7'den sonra aktif oluyorum duruma göre gece 1-2 gibide dururum. Yani akşam full aktifim
Escape the backrooms sararThe Forest ve Escape The Backrooms oynar mısın hocam?
Eve dön yaz hocam akarızEscape the backrooms sarar
Ben almayı unuttum alırım girerizEve dön yaz hocam akarız
Bendede 1050 ti var zaten pek iyi olduğu söylenemez.Olur dersen oynayabiliriz. Bilgisayarım pek iyi değil ama elimden geldiğince senle oynarım bilgisayarın gücü yettiği kadar. Daha ayrıntılı ekleştiğimizde anlatırım. Dc avex6974