J.Sparrow
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,475
Siteden ayrılmayalım hala sayılmayan netler var.Agaa sisteme giremiyorum hiçbir türlü kalpten gidecem. Beni niye almıyo la içeri.
Siteden ayrılmayalım hala sayılmayan netler var.Agaa sisteme giremiyorum hiçbir türlü kalpten gidecem. Beni niye almıyo la içeri.
KazanıyoruuuuuzzzSiteden ayrılmayalım hala sayılmayan netler var.
Mezuna bırakın dimi abimSayısal 209K fena yığılma olmuş gibi.
düşünceni anlıyabiliyorum ama sevdiğim şeyleri düşünmek yerine iş bulabileceğim bir bölüm benim için daha iyi olur diye düşünüyorumİstediğin derken, sevdiğin şeyleri kastettim
O sıralamalarda iş bukabilmek sana kalıyor. En azından sevdiğin bölüm olursa o açık kapanabilir.düşünceni anlıyabiliyorum ama sevdiğim şeyleri düşünmek yerine iş bulabileceğim bir bölüm benim için daha iyi olur diye düşünüyorum
Aynı durumu ben de yaşıyorum :') tüm sülale benden umutluEn çokta bir aile üyesinin beklentisi koyuyor insana.
2024 All Star...Bekle beni ben geliyorum.
ıdwegfhwd Aynı durum bende de vardı. Baba ve anne tarafında erkeklerden kimse düzgün bir bölüm, üniye gidemedi herkes beni bekliyordu.Aynı durumu ben de yaşıyorum :') tüm sülale benden umutlu
Üni olarak konuşursam olabilir ya. Merkez kampsüste galiba zaten, hem konumu hem kampüsü iyi.eşit ağırlık 49k
Gazi Üniversitesi YBS düşünüyorum sizce nasıl üni gidilir mi ?