ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Kayseri'den kurtulmak önceliğin olsun hocamerciyes bilgisayar ikincil öğretime gidicem düşüncem o yönde
Kayseri'den kurtulmak önceliğin olsun hocamerciyes bilgisayar ikincil öğretime gidicem düşüncem o yönde
1 yıl kal PC veya yazılım mühendisliğine gidersinYok neresi geliyorsa gidiyorum
Elektrik elektronik oluyor aslında çok sorun değil onu da okurum.1 yıl kal PC veya yazılım mühendisliğine gidersin
niye ki hocam ?Kayseri'den kurtulmak önceliğin olsun hocam
Hocam eğer Kayseri'de yaşıyorsan sosyal aktivite imkanının gidilecek görülecek yer sayısının ne kadar az olduğunu biliyorsundur birde üstüne kafayı yedirten insanı var ot gibi bir üniversite hayatı istiyorsan buyur gel ben kesinlikle önermemniye ki hocam ?
hocam dayımla konuştum bilgisayar mühendisliği yerine elektrik elektronik alanında ilerle dedi bana sonra bana elektrik elektronik mühendisliğinden 5dk felan bahsetti kafama oturdu o yüzden çukurova,akdeniz,karadeniz elektrik elektronik üniversitelerini yazmayı planlıyorum ilk 3eHocam eğer Kayseri'de yaşıyorsan sosyal aktivite imkanının gidilecek görülecek yer sayısının ne kadar az olduğunu biliyorsundur birde üstüne kafayı yedirten insanı var ot gibi bir üniversite hayatı istiyorsan buyur gel ben kesinlikle önermem
Bahçeşehir ekonomi ve finans okunur mu sayısalcıyım ama bu ea ile okurum ilgim de varSayısal 25k
EA 7.5k
Oda iyihocam dayımla konuştum bilgisayar mühendisliği yerine elektrik elektronik alanında ilerle dedi bana sonra bana elektrik elektronik mühendisliğinden 5dk felan bahsetti kafama oturdu o yüzden çukurova,akdeniz,karadeniz elektrik elektronik üniversitelerini yazmayı planlıyorum ilk 3e