Leonidax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,596
şaşırmamak lazım gine çıkarlar benceGeçen sene 2 katına çıktılar daha da artmaz gibi geliyor bana
şaşırmamak lazım gine çıkarlar benceGeçen sene 2 katına çıktılar daha da artmaz gibi geliyor bana
artarsa ben nereye gidicem olm ea dan mı yerleşsemşaşırmamak lazım gine çıkarlar bence
tercihlerinizi bölün mesela 24tane seçenek var diyelim ilk 6sı senin 5bin ilerindekiler sonraki 10 senin puanındakiler kalanlarda senin gerindekiler olmak üzere yaparsan bence iyi olurartarsa ben nereye gidicem olm ea dan mı yerleşsem
Öyle yapıcam araya ea da atmayı düşünüyorum ünilere bakıyorum kötü ünileri direkt eliyorumtercihlerinizi bölün mesela 24tane seçenek var diyelim ilk 6sı senin 5bin ilerindekiler sonraki 10 senin puanındakiler kalanlarda senin gerindekiler olmak üzere yaparsan bence iyi olur
valla bende 12ci sınıftım 68k geldi artık banada ne gelirse ona gitcem 1sene daha bırakamam gibiÖyle yapıcam araya ea da atmayı düşünüyorum ünilere bakıyorum kötü ünileri direkt eliyorum
Geleceği olmayan ölü meslek tercümanlık, Öğretmen ol en iyisivalla ingilizce öğretmenliği veya tercümanlık istiyorum
İtü petrol müh var ama önü açık değildir onunvalla bende 12ci sınıftım 68k geldi artık banada ne gelirse ona gitcem 1sene daha bırakamam gibi![]()
erciyes bilgisayar ikincil öğretime gidicem düşüncem o yöndeİtü petrol müh var ama önü açık değildir onun
bana ne önerirsin hocam bu sıralamalarla ya da yazdığım bölümlerde çürük var mıdırerciyes bilgisayar ikincil öğretime gidicem düşüncem o yönde
hocam bende çok iyi yapmadığım için bilmiyorumbana ne önerirsin hocam bu sıralamalarla ya da yazdığım bölümlerde çürük var mıdır
Gelmesi çok zor.Ted üniversitesi Yazılım müh veya mühendislik fakülteleri gelir mi sizce 25k ya geriler mi onlar
Meteoroloji mühendisliği okunur knkSayısal 168bin :/ geçen sene 543bin