Dušan Tadić
80+ Silver
İleri mi atar? İnternette gördüğüm kadarıyla o civarda obp yapanları genelde geriye atmış.Maksimum 4.5k-4k arası
İleri mi atar? İnternette gördüğüm kadarıyla o civarda obp yapanları genelde geriye atmış.Maksimum 4.5k-4k arası
Hedefin neydi?- 11 k
Ben de giremedim.tek giremeyen ben miyim , 2 saattir deniyorum
Seneye göre değişmiş genelde. Geriye atacağını sanmıyorum. 95 obp iyi bence.İleri mi atar? İnternette gördüğüm kadarıyla o civarda obp yapanları genelde geriye atmış.
1klık artış olmaz ama 100-150 ileri atarSeneye göre değişmiş genelde. Geriye atacağını sanmıyorum. 95 obp iyi bence.
kendimi denemek. Zaten mekatronik mühendisiyimHedefin neydi?
Valla etkilemese bile uyar bana. Ben de 95 diploma notu falan bekliyorum mezun olunca. Bu notla ne yaparım diye düşünüyordum.Seneye göre değişmiş genelde. Geriye atacağını sanmıyorum. 95 obp iyi bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1klık artış olmaz ama 100-150 ileri atar
Kırık obp ile 5k yapanlar var, dert etmeValla etkilemese bile uyar bana. Ben de 95 diploma notu falan bekliyorum mezun olunca. Bu notla ne yaparım diye
Alanya yazmaalaaddin keykubat ve selçuk üniversitesi bide süleyman demirel var bunları yazıcam ya sonra kendimi geliştiricem 1sene daha mezuna kalırsam kafayı yerim ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ne önerirsin 68kya bilgisayar yazmayı planlıyordum ben kendini geliştirme alanı fazla diye
harbi onu nasıl çözücez?e devletle giriş yapıyordum, aday şifresi soruyor şimdi