🚨YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI🚨

Şimdi baktım iyi devlet yok. Okurum kendimi geliştiririm derseniz gidin bence.
aynen ya öyle yapıcam mecbur 1sene daha bırakırsam 12yim daha türev felan görmedik onlarıda sıfırdan kasmaya çalışcam en azından yksye hazırlanırken vereceğim parayı kişisel gelişimim için harcarım etütler olmuş bi dünya para kitaplar desek aynı keza

bilgisayar muhendisligi istiyorum bu siralamayla girersem issiz kalirim bosa okurum
Sanmıyorum diğer bölümlere katılırım fakat Bilgisayar Müh. ve alt alanlarında kendini geliştirmek ana unsur. Sadece diploma asla iş görmez Gebze Teknik gibi iyi okullarda okumuyorsanız tabii. Bir alanda uzmanlaşıp projeler geliştirip profilinizi doldurduğunuz sürece işsiz kalmazsınız. Arkadaşım 2 yıllık Bilgisayar Programcılığı okudu şuan Tübitak da çalışıyor en basitinden ve yazılımcı. Ne kadar çok tecrübe edindiğinize bağlı biraz da ekstra 1 sene mezuna kalırım ilk 10k ya girerim diyorsanız orası ayrı yoksa ciddi kariyer istiyorsanız sürekli olarak zaten kendinizi geliştirmeniz lazım.

la beyler say 340k sıralma ile bir yere girebilir miyim? ciddili soruyorum

Agaa sisteme giremiyorum hiçbir türlü kalpten gidecem. Beni niye almıyo la içeri.

Geri