Minidump dosyasını paylaşırsan yardımcı olunur hocam.Dün gece işlemci driver indirirken bi anda mavi ekran verip kapandı şimdide tekrar ve tekrar birden fazla hata verip duruyor
Bar pool caller kernel heat diye falan sıfırlamaya çalışıncada gene mavi ekran veriyor
Masaüstüne ulaşamıyorum ki nasıl yapacağımMinidump dosyasını paylaşırsan yardımcı olunur hocam.
Minidump Dosyalarını Paylaşın
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...www.technopat.net
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@bepis man yeni olan minidump dosyalarını arşive alın. Diğerleri ise yaramaz varsa
Sistemi güvenli modda başlatmayı denermisinMasaüstüne ulaşamıyorum ki nasıl yapacağım
Amdnin sitesine girdim storemi diye bi driver gösterdiDriver booster veya otomatik driver yükleyen program mı kullandın?
Acaba yanlış bir driver falan mı kurdunuz diyeceğim de uyarı vermesi lazım kurmazAmdnin sitesine girdim storemi diye bi driver gösterdi
Windows yüklemeyi güvenli modda tamamlayamiyor diyorSistemi güvenli modda başlatmayı denermisin