10. nesil bence çok da iyi bir tercih olmayabilir. Yerine Air alınabilir. Proya o kadar para vermek bence mantıksız sadece dedikleriniz için.ipad Proya 30k verilirmi?
Yoksa Ipad 10. Nesil 256 GB yeterlimi [18bin lira]
Genshin impact gibi ağır Oyunlar oynuyorum , ayrıca ders çalışmam için lazım not ve pdf ağırlıklı
Tablet, telefon gibi 3-4 yılda değiştirme gereksinimi duyulan bir şey olmadığından iPad Pro almak mantıklı. Kullanmak istese en az 7-8 yıl götürür.10. nesil bence çok da iyi bir tercih olmayabilir. Yerine Air alınabilir. Proya o kadar para vermek bence mantıksız sadece dedikleriniz için.
proda yapabilip de 10. nesilde yapamıycağın hiç bişey yok. proya kişisel kullanım için 30k verilmez. pro adı üstünden profesyoneller için satılan bi tablet.ipad Proya 30k verilirmi?
Genshin impact gibi ağır Oyunlar oynuyorum , ayrıca ders çalışmam için lazım not ve pdf ağırlıklı
Bana kalırsa o fiyatları tablete vermek mantıklı değil. Onun yerine ultrabook falan alınabilir ama tablet olcaksa da muadili olmayan bir ürün ipad pro.Tablet telefon gibi 3-4 yılda değiştirme gereksinimi duyulan bir şey olmadığından iPad Pro almak mantıklı. Kullanmak istese en az 7-8 yıl götürür.
O zaman ya Air ya Pro al 10. nesili ele. Bütçe varsa bence Proya değer ama Air de üzmez.Prof. Çizimleri yapıyorum yazmayı unutmuşum
ozmn büyük ekranlı bişey alman gerek bütçe sıkıntı değilse pro al geç. ama air de alabilrisinProf. Çizimleri yapıyorum yazmayı unutmuşum
Appleın yeni her cihazı parasını hakkediyor bence. Evde ipad 8. Nesil ve ipad mini 6 var taş gibi kullanıyoruz.ipad Proya 30k verilirmi?
64 gb bile yetiyor benceO zaman ya Air ya Pro al 10. nesili ele. Bütçe varsa bence Proya değer ama Air de üzmez.
128GB yeter dersen 26K ya Pro var bu arada.