İpad alınır mı? Hangi Modeli?

Seira

80+
Reaksiyon skoru
12
ipad Proya 30k verilirmi?

Yoksa Ipad 10. Nesil 256 GB yeterlimi [18bin lira]

Genshin impact gibi ağır Oyunlar oynuyorum , ayrıca ders çalışmam için lazım not ve pdf ağırlıklı

Pro alacak durumun varsa alınır. Genshin'i rahat oynarsın.

Genshin impact gibi ağır Oyunlar oynuyorum , ayrıca ders çalışmam için lazım not ve pdf ağırlıklı
10. nesil bence çok da iyi bir tercih olmayabilir. Yerine Air alınabilir. Proya o kadar para vermek bence mantıksız sadece dedikleriniz için.

10. nesil bence çok da iyi bir tercih olmayabilir. Yerine Air alınabilir. Proya o kadar para vermek bence mantıksız sadece dedikleriniz için.
Tablet, telefon gibi 3-4 yılda değiştirme gereksinimi duyulan bir şey olmadığından iPad Pro almak mantıklı. Kullanmak istese en az 7-8 yıl götürür.

proda yapabilip de 10. nesilde yapamıycağın hiç bişey yok. proya kişisel kullanım için 30k verilmez. pro adı üstünden profesyoneller için satılan bi tablet.

Tablet telefon gibi 3-4 yılda değiştirme gereksinimi duyulan bir şey olmadığından iPad Pro almak mantıklı. Kullanmak istese en az 7-8 yıl götürür.
Bana kalırsa o fiyatları tablete vermek mantıklı değil. Onun yerine ultrabook falan alınabilir ama tablet olcaksa da muadili olmayan bir ürün ipad pro.

oyun için ipad 9-10 yerine xiaomi mi pad 6 nasıl 8 gb ram snapdragon 870

Appleın yeni her cihazı parasını hakkediyor bence. Evde ipad 8. Nesil ve ipad mini 6 var taş gibi kullanıyoruz.

Geri