Ücretsiz çok zor. Hele birde anakartın asus ise ücretsiz imkanı bile yok.Arkadaşlar yazılım dünyasında her şeyin bir şekilde ücretsiz bir çözümü var ama bu HWID banını kaldırmanın bir yolu yok mu ya? Ne denediysem olmadı. Bildiğiniz kesin işe yarayan bir yöntem var mı? Ücretsiz.
Arkadaşım kaldırmıştı ama nasıl yaptığını hatırlamıyorum yarın sabaha size anlatabilir nasıl kaldırdığını.Arkadaşlar yazılım dünyasında her şeyin bir şekilde ücretsiz bir çözümü var ama bu HWID banını kaldırmanın bir yolu yok mu ya? Ne denediysem olmadı. Bildiğiniz kesin işe yarayan bir yöntem var mı? Ücretsiz.
ücretsiz evet tuexxücretsiz mi kaldırmıştı. discordu falan varsa verir misin?
Hile açtıysa aman anlatmasın daha iyi.ücretsiz evet tuexx
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada siz hile açtığınızdan mı ban yediniz?
Hocam başka konuda hile açtıysa size ne yazmış kesin hile bu çocuk arkadaşa yardım etmesin diye yazdım zatenHile açtıysa aman anlatmasın daha iyi.
Hile açtıysa aman anlatmasın daha iyi.
eğer hile açtıysan inş açamazsın![]()
hile açmadım. ahmaklığıma geldi skinchanger kullanmak istedim. ondan yedim. ban sebebi olucağını düşünememiştim açarkenHocam başka konuda hile açtıysa size ne yazmış kesin hile bu çocuk arkadaşa yardım etmesin diye yazdım zaten![]()
nasıl?Ben kaldırmıştım bir kaç şey deneyerek
knaka arkdaşlık isteklerini kabul etmiyor. bana atabilri mi nick rockstaristücretsiz evet tuexx
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada siz hile açtığınızdan mı ban yediniz?