Intel Vs Amd Game Performans

vvarşive

80+
Reaksiyon skoru
66
Görsellerdeki Amd ve intel sistemlerden sizce hangisini alırdınız ? Parçalar arası uyumsuzluk yaratacak bir durum var mı ? Ben olsam AMD seçerdim oyun performansı odaklı fakat yine de sormak istiyorum.

Ekler

• amddd.PNG
    amddd.PNG
    142.8 KB · Hit: 117
  • intelll.PNG
    intelll.PNG
    141.9 KB · Hit: 113
Görsellerdeki Amd ve intel sistemlerden sizce hangisini alırdınız ? Parçalar arası uyumsuzluk yaratacak bir durum var mı ? Ben olsam AMD seçerdim oyun performansı odaklı fakat yine de sormak istiyorum.
75 bin tl ye rtx 4070 sistem mi alıcaksın

İkisi de değil bütçe nedir.

75k sistem kasa psu rampage

@Kürşat Kütükçü arkadaşa 75k ya sistem toplar mısın? kenidisi 19 13900kf ve rtx 4070 li sistem yapmış

Bunlar seçilebilir güzel bir sıvı soğutma alınabilir ram 32 olabilir özelleştirebilirsin.

Bunlar seçilebilir güzel bir sıvı soğutma alınabilir ram 34 olabilir özelleştirebilirsin.
adama kötü seçtin dedik sen daha da batırmışın :D

adama kötü seçtin dedik sen daha da batırmışın :D
13400f D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar seçilebilir güzel bir sıvı soğutma alınabilir ram 32 olabilir özelleştirebilirsin.
5800x3d 4080 ile darboğaz yapmaz mı ? Ayrıca benim tercihim işlemci güçlü olsun gerekirse ekran kartı upgrade ederimdi tam tersini tercih etmişsin buradaki püf nokta nedir ?

kankam bence belli bi bütçe üstünde bu firmalar çok çok rezil kasalar topluyoalr aynı bileşenlerle bence kendin topla en azından kasa güç kaynağı anakart ssd kaliteli markalar olsun sonradan kafan ağrımasın veya satın aldığın site de çok önemli türkiyede amazonun üstüne bi yer tanımıyorum 3 kuruş fazla olsun ordan al her şeyini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,640
Üyeler
186,220
Son üye
Utku Kara
Geri