Neler Yeni

Intel Vs Amd Game Performans

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Amaç oyunsa sana R7 7800X 3D ve RTX 4080 ikilisini öneririm o bütçeye rahat sığar sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet 7800X 3D oyunlarda 7950X 3D den de güçlü, en güçlü oyun işlemcisi şuan 😀

Tam aklımdaki sistem olmuş. Sadece RAMi beğenmedim, CL40 çok CL30 civarı daha ideal 😀

Ha bir de kasayı pek beğenmedim ama onu konu sahibi kendi zevkine göre seçer gerçi.

PNY nin o modeli gayet iyi, çok iyi bir soğutma bloğu var.
Ekran kartı işlemci ve sıvı sogtumaya odaklandım diğerleri fantaziye göre değişebilir :D

Ekran kartı işlemci ve sıvı sogtumaya odaklandım diğerleri fantaziye göre değişebilir :D
70K para olsada toplasam yaw. :D

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

70K para olsada toplasam yaw. :D
Soğutmaya fazla odaklanmışsın bu arada, tam i9 13900K sobasına yönelik bir soğutucu 😁

Konu sahibi isterse onu da daha F/P bir şeyle değiştirebilir, mesela şu da 360mm olana yakın güçte.

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Soğutmaya fazla odaklanmışsın bu arada, tam i9 13900K sobasına yönelik bir soğutucu 😁

Konu sahibi isterse onu da daha F/P bir şeyle değiştirebilir, mesela şu da 360mm olana yakın güçte.
Bu güçte hava soğutma var mı benim 5600 85leri geçmeye başladı :D AG400 var birde ya.

vvarşive

80+
Amaç oyunsa sana R7 7800X 3D ve RTX 4080 ikilisini öneririm o bütçeye rahat sığar sanırım.

Evet 7800X 3D oyunlarda 7950X 3D den de güçlü, en güçlü oyun işlemcisi şuan 😀

Tam aklımdaki sistem olmuş. Sadece RAMi beğenmedim, CL40 çok CL30 civarı daha ideal 😀

Ha bir de kasayı pek beğenmedim ama onu konu sahibi kendi zevkine göre seçer gerçi.

PNY nin o modeli gayet iyi, çok iyi bir soğutma bloğu var.
Ekran kartında anlaştık o zaman PNY alıyorum diyelim.
Ram konusun da içimden dediğini düşündüm ve aynı rammiş :D
O kasayı almayacağım çünkü elimde Thermaltake v200 var onu kullanıcam ön kapalı paneli tamamen söktüm oraya mesh yapıcam kasa gayet iyi üst tarafı 280mm sıvı sogutma destekliyor onun için de Nzxt x63 düşündüm eğer dediğin daha iyi diyorsan onu alabilirim.
Diğer parçalara okeyim sadece ben ss olarak samsung 980 pro 1 tb düşündüm aklımdakilere sen de okey dersen Allah nasip eder ise toplayacağım

Ben am5 sistem düşünüyorum yapıp atacağım yayın kurgu edit montaj yazılım vs düşünüyor musun
Yalnızca oyun kral ya

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
O kasayı almayacağım çünkü elimde Thermaltake v200 var onu kullanıcam ön kapalı paneli tamamen söktüm oraya mesh yapıcam kasa gayet iyi üst tarafı 280mm sıvı sogutma destekliyor onun için de Nzxt x63 düşündüm eğer dediğin daha iyi diyorsan onu alabilirim.
Diğer parçalara okeyim sadece ben ss olarak samsung 980 pro 1 tb düşündüm aklımdakilere sen de okey dersen Allah nasip eder ise toplayacağım

Yalnızca oyun kral ya
Tm yapıyorum şuan tamamlansin atacağım

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Yalnızca oyun kral ya
Attığım 280mm soğutucu gayet iyi onu alabilirsin. SSD olarak da kalite açısından Samsung daha iyidir 980 Pro alabilirsin.

MrKerem08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yekta Kerem Yıldırım
Henüz alamadım ama en iyileri senin olsun inşallah
Benim okadar bütçem yok ama yakın zamanda 3070 li alacagım bende babamin karti bloke olmus alamiyoruz açilinca taksitlen alacagiz

Benim okadar bütçem yok ama yakın zamanda 3070 li alacagım bende babamin karti bloke olmus alamiyoruz açilinca taksitlen alacagiz
Ama fiyatlar agustosta artcak diyolar siz alabiliyorsaniz hemen almanizi oneririm biz alamicaz o yuzden suan sistemler alincaksa cabucak alinmali

Ama fiyatlar agustosta artcak diyolar siz alabiliyorsaniz hemen almanizi oneririm biz alamicaz o yuzden suan sistemler alincaksa cabucak alinmali

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Haklısın knk tek tek toplamak daha iyimiş.

Benim marka takıntım yok içine sinmediyse PNY nin bu modelinin incelemesini izle YT'dan bak ona göre.

@Kürşat Kütükçü hocam bu sistem nasıl olmuş.
Knka ben 4080 için zorluyorum yoksa 4070ti ile çok rahat ultra iyi sistemler kuruluyor 4080 li yaptım ama 77 bin TL filan oldu 7900x 4080 li yaptım bakıyorum ne yapabilirim diye

saolasın tamamdır
Knka FPS oyunları mı oynuyorsun daha çok yoksa diğer tip oyunlar mı

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Knka ben 4080 için zorluyorum yoksa 4070ti ile çok rahat ultra iyi sistemler kuruluyor 4080 li yaptım ama 77 bin TL filan oldu 7900x 4080 li yaptım bakıyorum ne yapabilirim diye

Knka FPS oyunları mı oynuyorsun daha çok yoksa diğer tip oyunlar mı
Benim topladıgım 4080liydi 71 falan tutuyor o nasıl ramler ezik kaldı ama biraz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Benim topladıgım 4080liydi 71 falan tutuyor o nasıl ramler ezik kaldı ama biraz
7900x vardı PSU 5.0 ram 32 6000mhz cl30 vs 4080 ile 7600x oluyor 70 bine bütçem 70 bin demişti

Top Bottom