casrow
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 354
Evet alınırBu psu alınır mı arkadaşlar
ekran kartım sapphire nitro rx 6600 xt
High Power HPE-600BR-A12S 600W 85+ Bronze Güç Kaynağı
Biri satıyor 3 aylık ürünmüş. Kasa aldığı için bu boşa çıkmış. Garantisi devam ediyor ben alayım mı sence 1190tlye param güvende ile satıyorEvet alınır
Valla garantisi var sıfır ürün. Abi 750 wat almış param güvende ile satıyor bir sıkıntı çıkarsa iade et diyor.alınır. Fsp yede bakabilirsin
alınır aldığında test et iyice bak coil whine varmı vsBiri satıyor 3 aylık ürünmüş. Kasa aldığı için bu boşa çıkmış. Garantisi devam ediyor ben alayım mı sence 1190tlye param güvende ile satıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cevap bekliyorum
Valla garantisi var sıfır ürün. Abi 750 wat almış param güvende ile satıyor bir sıkıntı çıkarsa iade et diyor.
tamam edicem ama adam diyor ben malımın arkasındayım. Sıfır ürün garantili ben boşa çıktı diye satıyorum dedi. bir sıkıntı olduğunu düşünürsen iade et dedi vallaalınır aldığında test et iyice bak coil whine varmı vs
ürünü aldım valla. abi diyor ürün sıfır gelince bakarsın 47 yaşında. yeni sistem toplamış ekran kartı 4070 ti almış o nedenle bu psuyu satıyorum 750 waat gold aldım dedialınır aldığında test et iyice bak coil whine varmı vs
güzel fiyat hocam3 ay kullanılmış 1100 TL'ye anlaştık param güvende ile satın aldım kutu garanti fatura mevcut
Fiyat?Bu psu alınır mı arkadaşlar 2. El 3 aylık ürünmüş faturası garantisi var. Yeni kasa almış onun üzerinde daha iyisi geldiği için satıyormuş.
ekran kartım sapphire nitro rx 6600 xt
High Power HPE-600BR-A12S 600W 85+ Bronze Güç Kaynağı
1200tl idi abi sağ olsun durumu anlattım 1100 tl ye indirdi satın aldımFiyat?
ALLAH razı olsun teşekür ederim. baktım sıfır zaten 3 ay kullanmış çıkarmış. Yeni pc toplamış. kasa almış onda 750 watlık psu gelmiş bu boşa çıkmış. bana dedi gelsin al incele sıfır değilse geri yolla dedigüzel fiyat hocam
bir şey değil hocam1200tl idi abi sağ olsun durumu anlattım 1100 TL ye indirdi satın aldım
ALLAH razı olsun teşekür ederim.