Bunun nedeninden tam emin değilim önceki gibi yakın zamanda şifre değişimi vs. hesap ayarlarıyla işlem yapmış mıydınız?
Bilgisayardan değiştirdiniz sanırım? O zaman mobilde sorun çıkartıyor.Şifre değiştim o kadar ondan sonra girmemeye başladı
Bilgisayarda da hatalı hmm... Birinden değişince diğeri sorun çıkarıyor normalde ikisi de değil. Bu uygulanacak gibi mi yine? Profil bölümüne giriliyor mu?Yok ikiside ayni giri yapiyorum maile kod geliyor onayliyorum bu hatayi veriyor
forum.donanimarsivi.com
yok bunu gibi degil. hic giremiyorum bu sefer hesap arkadasimin hesabi da yine de girmem lazim sifresi falan dogru sikinti yok o konudaBilgisayarda da hatalı hmm... Birinden değişince diğeri sorun çıkarıyor normalde ikisi de değil. Bu uygulanacak gibi mi yine? Profil bölümüne giriliyor mu?
Steam mobil hakkında
Arkadaşlar şöyle bir hata alıyorum. Uygulamayı silip geri yüklemem gerek. Geri yükleyip giriş yaptıktan sonra pazar kısıtlaması yer miyim? Herhangi bir ceza almamam gerek kapsül var envanterde 4-5 güne satıcam. Ceza alırsam büyük zarar ederim. Şifre değişiminden sonra böyle oldu.forum.donanimarsivi.com
Başka bir hesapta deneyin hcm. Hem PC hem mobil.
yok o hesap sıkıntı sadece. hatta telefonu formatladım kendı hesabıma gırdım sonra o hesaba gırmeye calıstım bu hatayı verdı. sıfre degıstırıgımzden berı boyleBaşka bir hesapta deneyin hcm. Hem PC hem mobil.