Realme C55 vs Yenilenmiş iPhone 7

baykemal

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
429
Vodafone yanımda üzerinden alacağım. Hangisi daha iyidir? Çok fazla oyun oynamıyorum. Bankacılık, alışveriş ve sosyal medya için kullanacağım genel anlamda. Şu anda iPhone 6 kullanıyorum. iOS tercihimdir fakat arasında çok büyük fark varsa fikrimi değiştirebilirim.

Vodafone yanımda üzerinden alacağım. Hangisi daha iyidir? Çok fazla oyun oynamıyorum. Bankacılık, alışveriş ve sosyal medya için kullanacağım genel anlamda. Şu anda iPhone 6 kullanıyorum. iOS tercihimdir fakat arasında çok büyük fark varsa fikrimi değiştirebilirim.
android telefon alımaz hocam yıllardık android kullanıyordum iphone 13 aldım çektiğim dertler bitti ip 7 önermem ama 8 alabilirseniz 8 alın hala güncel sayılır ios 16 var içinde işinizi görür

android telefon alımaz hocam yıllardık android kullanıyordum iphone 13 aldım çektiğim dertler bitti ip 7 önermem ama 8 alabilirseniz 8 alın hala güncel sayılır ios 16 var içinde işinizi görür
iPhone 8 var fakat 900 TL'ye yakın. Benim bütçem aylık 700-750 TL civarı. Üstüne siyah rengide yok.

İphone 7 aldı arkadaşım. Gerçekten ekranı çok ısınıyor telefon patlıcak gibi.

İphone 7 aldı arkadaşım. Gerçekten ekranı çok ısınıyor telefon patlıcak gibi.
Başka bir yer okumuştum. Isınınca ses önden video arkadan geliyormuş sanırım. Ben iPhone 6 kullanıyorum. Böyle bir sorun yok. İşlemci'den kaynaklı kronik bir sorun olabilir mi?

yenilenmiş iphone 7 yerine ikinci el temiz 7plus alın keyfinize bakın. tavsiyem android batağına geçmemeniz. üst segment hariç android alınmaz.

yenilenmiş iphone 7 yerine ikinci el temiz 7plus alın keyfinize bakın. tavsiyem android batağına geçmemeniz. üst segment hariç android alınmaz.
Kredi kartı limiti nedeniyle başka bir yerden alamam. Tek şansım faturaya ek almak.

Hocam 13 diyorsunuz ip 7 şuan güncel androidlerin gerisinde kalmış bir cihaz alınmaz

Kredi kartı limiti nedeniyle başka bir yerden alamam. Tek şansım faturaya ek almak.
o zaman biraz daha zorlayıp yenilenmiş 7plus bakın hocam gerçekten iphone 7 size fark yaratmayacaktır. 7plus sizi çok daha rahat ettirecektir. eğer diyorsanız ki 7 den başka alamam o zaman iphone 7 biraz daha mantıklı olur.

Geri