Neler Yeni

Realme C55 vs Yenilenmiş iPhone 7

baykemal

80+ Bronze
Siteyi bırakıyorum. Buradaki telefonlara bakarak önerirseniz sevinirim. Aylık 700-750 TL bütçem.
https://www.vodafone.com.tr/faturaya-ek/telefonlar

o zaman biraz daha zorlayıp yenilenmiş 7plus bakın hocam gerçekten iphone 7 size fark yaratmayacaktır. 7plus sizi çok daha rahat ettirecektir. eğer diyorsanız ki 7 den başka alamam o zaman iphone 7 biraz daha mantıklı olur.
7 Plus stok kalmamış hocam. Stok gelmesini beklersemde diğer telefonların stoğu bitebilir. Yeni bir telefon isteme sebebim iPhone 6'nın iOS 12'de kalmış olması. 6s bile olsa işime yarar fakat biraz uzun ömürlü olmasını istiyorum.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siteyi bırakıyorum. Buradaki telefonlara bakarak önerirseniz sevinirim. Aylık 700-750 TL bütçem.
https://www.vodafone.com.tr/faturaya-ek/telefonlar

7 Plus stok kalmamış hocam. Stok gelmesini beklersemde diğer telefonların stoğu bitebilir.
attığınız linkteki telefonlarda 700-750 tl bandındaki Android telefonlar size ios kalitesini büyük oranda vermeyecektir. İphone 7 alabilirsiniz yenilenmiş olarak. plus olsa daha iyi olur ama 7 de size klasik ios kalitesini verecektir. cidden bu bütçede androide geçmenizi önermiyorum çok pişman olursunuz...

baykemal

80+ Bronze
attığınız linkteki telefonlarda 700-750 TL bandındaki Android telefonlar size ios kalitesini büyük oranda vermeyecektir. İphone 7 alabilirsiniz yenilenmiş olarak. plus olsa daha iyi olur ama 7 de size klasik ios kalitesini verecektir. cidden bu bütçede androide geçmenizi önermiyorum çok pişman olursunuz...
Biraz daha düşünüp karar vereceğim hocam. Teşekkürler.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Semi kaan Çakır
attığınız linkteki telefonlarda 700-750 TL bandındaki Android telefonlar size ios kalitesini büyük oranda vermeyecektir. İphone 7 alabilirsiniz yenilenmiş olarak. plus olsa daha iyi olur ama 7 de size klasik ios kalitesini verecektir. cidden bu bütçede androide geçmenizi önermiyorum çok pişman olursunuz...
7 de ne kalitelsi kalmış ? ben kullanırken tilt oluyordum o cihaza. note 10 pro aldım rahatladım .

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
7 de ne kalitelsi kalmış ? ben kullanırken tilt oluyordum o cihaza. note 10 pro aldım rahatladım .
1 sene sonra yeniden gelin. ben iphone 5 den redmi 9t ye geçtim ilk sene süperdi 2. seneye girdim şuan iphone 5 güncelleme desteği alsa yine onu kullanırım. Bana göre orta segment android almak çok mantıksız. o paraya ios olarak ne alabiliyorsak onu almalıyız. İphone cihazların kaymağı daha uzun süre yeniyor ama android orta segmentlerin 1 en fazzla 2 sene ömrü oluyor performans bakımından.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Semi kaan Çakır
1 sene sonra yeniden gelin. ben iphone 5 den redmi 9t ye geçtim ilk sene süperdi 2. seneye girdim şuan iphone 5 güncelleme desteği alsa yine onu kullanırım. Bana göre orta segment android almak çok mantıksız. o paraya ios olarak ne alabiliyorsak onu almalıyız. İphone cihazların kaymağı daha uzun süre yeniyor ama android orta segmentlerin 1 en fazzla 2 sene ömrü oluyor performans bakımından.
redmi9t zaten kötü bir telefon. kaliteli android kullansanız daha iphone almazsınız . kısa süre s10+ kullandım daha elime iphone almak istemiyorum.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
redmi9t zaten kötü bir telefon. kaliteli android kullansanız daha iphone almazsınız . kısa süre s10+ kullandım daha elime iphone almak istemiyorum.
Note 10 Pro da harika sayılmaz orta segmentin krallarından. Bu arada s10e ve S10+ dediğim gibi üst segment amiral gemilerinden. Üst segment olmayan androidleri ben tercih etmem şahsen. Ama üst segment ios ile üst segment androidi karşılaştırırsan yine ios bi çok yönde üstte kalıyor. Şimdi burada amiral gemileri ile iphone 7 karşılaştırmak yerine Amiral gemileri ile iphone 11 12 13 leri karşılaştırmak daha doğru olur.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel

şahin doğan

80+ Platinum
2. el Samsung S10e veya S10 al keyfine bak.

baykemal

80+ Bronze
2. el Samsung S10e veya S10 al keyfine bak.
Vodafone Yanımda üzerinde satılıyorsa bakacağım.

Edit: Var fakat stok yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Vitor Pereira Hocam sanırım i7 Plus stok gelmiş. Normal ile Plus arasında ekran harici ne fark var? Evet mükemmel. Bu mesajı yazdıktan 10 dakika sonra bitti.

Son düzenleme:

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Vodafone Yanımda üzerinde satılıyorsa bakacağım.

Edit: Var fakat stok yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Vitor Pereira Hocam sanırım i7 Plus stok gelmiş. Normal ile Plus arasında ekran harici ne fark var? Evet mükemmel. Bu mesajı yazdıktan 10 dakika sonra bitti.
stok tekrardan gelecektir hocam takipte kalın. 7plus un 7 den farkı ekranı, bataryası, ram miktarı ve arayüz stabilitesi daha yüksek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,369
Üyeler
161,846
Son üye
szsix
Top Bottom