Neler Yeni

Realme C55 vs Yenilenmiş iPhone 7

baykemal

80+ Bronze
Vodafone yanımda üzerinden alacağım. Hangisi daha iyidir? Çok fazla oyun oynamıyorum. Bankacılık, alışveriş ve sosyal medya için kullanacağım genel anlamda. Şu anda iPhone 6 kullanıyorum. iOS tercihimdir fakat arasında çok büyük fark varsa fikrimi değiştirebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ÖZGÜR KAPTAN
Arasında ne gibi farklar var hocam?
Hocam ip 7 almayın kronik sorunu var artık güncelleme bile almıyor birde yenilenmis bataryası çok kötü ekranda aynı şekilde kötü depolama desen az kamera işlemci idare eder ama c 55 her durumda daha iyi

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Vodafone yanımda üzerinden alacağım. Hangisi daha iyidir? Çok fazla oyun oynamıyorum. Bankacılık, alışveriş ve sosyal medya için kullanacağım genel anlamda. Şu anda iPhone 6 kullanıyorum. iOS tercihimdir fakat arasında çok büyük fark varsa fikrimi değiştirebilirim.
android telefon alımaz hocam yıllardık android kullanıyordum iphone 13 aldım çektiğim dertler bitti ip 7 önermem ama 8 alabilirseniz 8 alın hala güncel sayılır ios 16 var içinde işinizi görür

baykemal

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
android telefon alımaz hocam yıllardık android kullanıyordum iphone 13 aldım çektiğim dertler bitti ip 7 önermem ama 8 alabilirseniz 8 alın hala güncel sayılır ios 16 var içinde işinizi görür
iPhone 8 var fakat 900 TL'ye yakın. Benim bütçem aylık 700-750 TL civarı. Üstüne siyah rengide yok.

Selin0935

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Selin D.
İphone 7 aldı arkadaşım. Gerçekten ekranı çok ısınıyor telefon patlıcak gibi.

baykemal

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İphone 7 aldı arkadaşım. Gerçekten ekranı çok ısınıyor telefon patlıcak gibi.
Başka bir yer okumuştum. Isınınca ses önden video arkadan geliyormuş sanırım. Ben iPhone 6 kullanıyorum. Böyle bir sorun yok. İşlemci'den kaynaklı kronik bir sorun olabilir mi?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yenilenmiş iphone 7 yerine ikinci el temiz 7plus alın keyfinize bakın. tavsiyem android batağına geçmemeniz. üst segment hariç android alınmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ÖZGÜR KAPTAN
Hocam 13 diyorsunuz ip 7 şuan güncel androidlerin gerisinde kalmış bir cihaz alınmaz

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Semi kaan Çakır
hangi androidden hangi iphone a geçtiniiz ?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kredi kartı limiti nedeniyle başka bir yerden alamam. Tek şansım faturaya ek almak.
o zaman biraz daha zorlayıp yenilenmiş 7plus bakın hocam gerçekten iphone 7 size fark yaratmayacaktır. 7plus sizi çok daha rahat ettirecektir. eğer diyorsanız ki 7 den başka alamam o zaman iphone 7 biraz daha mantıklı olur.

Top Bottom