Öneri Dizi ve film önerisi

no country for old men güzel bir aksiyon filmi. secret defense güzel bir polisiye-ajan filmi. django güzel bir kovboy filmi. kara şahin düştü amerikanın nasıl zortladığını gösteren güzel bir savaş filmi. lord of war bir silah kaçakçısının yükselişi özellikle sonlarına doğru çok saran bir film. searching kaybolan kızını arayan babanın kızın leptopuyla kısını bulması falan o da güzel. başka aklıma gelmiyor şu an
Bunların arasından extraction tarzı olan varmı 2 filminide izledim aşırı iyiydi

Prison Break ve Breaking Bad ^^

Merhabalar dizi ve film önerilerinizi bekliyorum yabancı olursa daha iyi olur bundan önce the walking dead,bodyguard ve extraction 1 izledim extraction 2 bugün izleyeceğim sizinde izleyip beğendikleriniz varsa paylaşırmısınız
How I Met Your Mother
Vıkıngs
Witcher

Dün the walking dead dead city e başladım sardı sırf Maggie için yine izlerim

o tarz bişey bilmiyorum da belki izlememişsindir rambo serisine bak
Rambo 1-2 ve 5 izledim 3 ve 4 u de bi ara izlerim 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün the walking dead dead city e başladım sardı sırf Maggie için yine izlerim
Herkesin ayrı dizi çıkarması pek iyi olmadı bence maggie ve neganin çıktı sanirim daryl da çıkacakmis sonra rick ve michonne hepsini ayrı ayrı mi izleyeceğiz

Merhabalar dizi ve film önerilerinizi bekliyorum yabancı olursa daha iyi olur bundan önce the walking dead,bodyguard ve extraction 1 izledim extraction 2 bugün izleyeceğim sizinde izleyip beğendikleriniz varsa paylaşırmısınız
twd: dead city, twd: world beyond ve fear twd izle

Çıtırından güzelinden ''Brooklyn Nine-Nine'' izleyebilirsin 8 sezonluk bir şey. 🙃

Aksiyon komedi için Chuck
Durum komedisi için how i met your mother the big bang theory
Aksiyon için the blacklist
Dexter
White collar vs

Arkadaşlar aksiyon filmide varmı onerebileceginiz extraction ve john wick serilerini izledim baya sardı dövüş sahneleri çok iyiydi

Ketenpere

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,158
Üyeler
184,742
Son üye
salih1427
Geri