Çözüldü✓ Rx570 yetersiz güç !

Reaksiyon skoru
35
I7 870 işlemcim var fakat bir yükseltme şart tyt ayt ye hazırlandığımdan dolayı çok bir zamanım yok ama olan zamanımda da tam performans almak istiyorum rx570 i besleyebilecek uygun fiyatlı bir islemci önerisi yapabilir misiniz?

Bütçeniz nedir?

I7 870 işlemcim var fakat bir yükseltme şart tyt ayt ye hazırlandığımdan dolayı çok bir zamanım yok ama olan zamanımda da tam performans almak istiyorum rx570 i besleyebilecek uygun fiyatlı bir islemci önerisi yapabilir misiniz?
minimum ryzen 3 1200 AF modeli lazım hocam, ki o bile bazen girer darboğaza.

minimum ryzen 3 1200 AF modeli lazım hocam, ki o bile bazen girer darboğaza.
Hocam dediğim gibi anakart ve işlemci önerisi yapabilir misiniz? Isim olarak olur linkte atabilirsiniz yeterki bir oneri verin beynim bulandı artık gidiyorum benchmarktan işlemcileri karşılaştıriyorum i7 870 hep daha iyi geliyor bunaldım artık karşılaştırma için başka bir site yok mu?

Mevcut işlemci yeter, yetmezse biraz OC yap o şekilde her türlü yeter. Değiştirmek istesen RAM ve anakart da değişecek çok masraflı olur.

Hocam anakart ram işlemci hepsi değişecek çok masrafli olur.

Evet ya bu sistemi alan kafama sokayım geçen sene pc den çok anlamıyordum gittim almaya adam bir iki hikaye anlattı inandım aldım geldim keşke almasaydım
Hocam izolyden falanmı aldınız ve ne kadara almıştınız?

Hocam 2. El aldım 7k ya monitör dahil bir sistemdi monitör 23'8 inç onda sorun yokta fiyatı o zamanlarda 1.5k idi 5.5k ya geçen sene güzel bir pc toplanabilirdi
Hocam alınmayın ama fena kazıklaımşlar

Hocam 2. El aldım 7k ya monitör dahil bir sistemdi monitör 23'8 inç onda sorun yokta fiyatı o zamanlarda 1.5k idi 5.5k ya geçen sene güzel bir pc toplanabilirdi
Hocam mining vardı kazık çok yemediniz korkmayin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,504
Üyeler
195,029
Son üye
omer6n
Geri