Yardım FarCry almayı dusunuyorum ! Hangısını almalıyım

Deepied

80+
Reaksiyon skoru
49
Bütçe
500
Selamun aleykum

FarCry serısıne baslamak ıstıyorum eskıden farcry 3 oynadım sanırımda hıc bır sey hatırlamıyorum. Sımdı steamdan ındırımler varken almak ıstıyorum sızce hangısını almalıyım zevklı olur sıkılmıcagım bı oyun olursa sevınırım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Selamun aleykum

FarCry serısıne baslamak ıstıyorum eskıden farcry 3 oynadım sanırımda hıc bır sey hatırlamıyorum. Sımdı steamdan ındırımler varken almak ıstıyorum sızce hangısını almalıyım zevklı olur sıkılmıcagım bı oyun olursa sevınırım.
far cry 3 en iyisi 4 yeni mekanikler var 5-6 çok kötü

Sıraya göre ilerle bence, ben bütün hikayeyi oynamıştım bi kaç zaman önce arkadaşımın kütüphanesinden şimdi 0 başlangıç yapmak için FarCry 5 ve 3 aldım.

Selamun aleykum

Far cry 3 ve 5 güzel

Selamun aleykum

knk 3 güzelde seri dışı primal da sağlam

Sıraya göre ilerle bence, ben bütün hikayeyi oynamıştım bi kaç zaman önce arkadaşımın kütüphanesinden şimdi 0 başlangıç yapmak için FarCry 5 ve 3 aldım.
ılk hangısını alıyım farcry 3 den mı baslıyayım nasıl yapayım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

far cry 3 en iyisi 4 yeni mekanikler var 5-6 çok kötü
3 ve 4 umu alayım baskasını almayayımmı ?

ılk hangısını alıyım farcry 3 den mı baslıyayım nasıl yapayım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 ve 4 umu alayım baskasını almayayımmı ?
3 den başlayın birde 4ü alın 4-5 çok kötü sakın bulaşmayın

Selamun aleykum

Voidu'dan al indirimli ve zamsız fiyattalar. Far Cry 5 Gold Edition al. FC5 yanında da beleş fc3 veriyor.

baştan başlamaya gerek yok.
İstediği bir oyundan başlasa yeter ki bence 2. oyun atlansa bir kayıp olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,202
Üyeler
185,384
Son üye
BleazFinaly
Geri