Gencergaming iade almıyor??

bende öyle biliyorum sonuçta uzaktan kalitesini anlayamam aldım beğenmedim ve zarar vs.de gelmedi iade etmek istiyorum iade almıyorlar böyle bir şey olabilirmi hocam
olabilir ben de fare satın aldım ve iade etmek istedim kabul edilmedi gençer gaming böyle sorunlu

bir kere iade etmeyi denemediysen dene kabul edilmiyorsa uğraşma direkt satmayı dene bu mağaza ile uğraşmak değersiz
iadeye gönderince teknik rapor çıkcakmış oda iademi kabul edildi veya edilmedi diyecekmiş yine uğraştıracaklar. Zaten baya ilgisizler kulaklık hala kargoda gözüküyor ve müşteri hizmetleri yüzüme kapattı dahada almam gencerden bişey

Merhabalar barkodu açılmış ürünlerin iade kararı distribütör firma tarafından yapılmaktadır. Üründe bir problem olup olmadığını karar verende distribütör firmadır. Biz distribütör firma ile köprü firmayız. İade için ürünün ilk distribütör firma teknik servisine gönderilip rapor doğrultusunda iade/değişimi yapılmaktadır.

Merhabalar barkodu açılmış ürünlerin iade kararı distribütör firma tarafından yapılmaktadır. Üründe bir problem olup olmadığını karar verende distribütör firmadır. Biz distribütör firma ile köprü firmayız. İade için ürünün ilk distribütör firma teknik servisine gönderilip rapor doğrultusunda iade/değişimi yapılmaktadır.
Değişim değil iade istiyorum ve bu benim doğal hakkım kutuyu açmadan nasıl test edebilirim? Distribütör firma iademi kabul eder mi? yoksa değişimmi yapar

Değişim değil iade istiyorum ve bu benim doğal hakkım kutuyu açmadan nasıl test edebilirim? Distribütör firma iademi kabul eder mi? yoksa değişimmi yapar
Hiçbir firma size test edin diye sıfır kapalı kutu ürün yollamaz.Ürünü servise göndermeniz lazımki değişim/iade kararı çıkması için.
Tabi üründe herhangi bir sorun varsa.Yoksa o kulaklık size kalır gibi.İnceleme videosu vs gibi kaynaklara bakarak alım yapsaydınız keşke.
Aynı sorunu corsair kulaklık ile yaşayıp satmıştım.İade şartları-koşullarından dolayı iyice inceleyip veya büyük elektronik marketlerde test edip almakta fayda var.

Hiçbir firma size test edin diye sıfır kapalı kutu ürün yollamaz.Ürünü servise göndermeniz lazımki değişim/iade kararı çıkması için.
Tabi üründe herhangi bir sorun varsa.Yoksa o kulaklık size kalır gibi.İnceleme videosu vs gibi kaynaklara bakarak alım yapsaydınız keşke.
Aynı sorunu corsair kulaklık ile yaşayıp satmıştım.İade şartları-koşullarından dolayı iyice inceleyip veya büyük elektronik marketlerde test edip almakta fayda var.
normalde araştırmadan almam çok aceleye geldi gamepower çukuruna düştüm. Nasıl aldım anlamadım bile pcye oturdum aniden sipariş verdim kafam dağınıktı biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,241
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri