ayberkd50
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,079
Hepsiburada deneyimim var ve güzeldi. Alan kişi sayısı da daha fazla ama amazonun güven konusunda adı yeter
Sizce?
bence ucuz olandakinden almak daha mantıklı amazon daha ucuzdu ona oy verdim
Hepsiburada deneyimim var ve güzeldi. Alan kişi sayısı da daha fazla ama amazonun güven konusunda adı yeter
Sizce?
aman hocam arada zaten çok fark yok istediğinden albeni bu ikileme düşüren tek şey az satılmış olması
Bu forum komple amazon savunur anketin sonucu belli bu arada
Sizce?
ben de aynı düşünceye sahibimBu forum komple amazon savunur anketin sonucu belli bu arada
Ben şahsen çoğu büyük alışverişimde Hepsiburada kullanıyorum daha bir sorun yaşamadım, amazonla bir fiyat avantajı yoksa uğraşmam hem geç getiriyor hem sitesi çok hantal ürün alana kadar delirtiyor. Ama onda da bir sorunum olmadı yani bir ürün hissedilir düzeyde daha ucuzsa gider amazondan alırım![]()
Amazon
Sizce?
Amazon güvencesi çok farklı bir durum
Sizce?
Hepsiburada da sepette 750TL indirim varmış bu arada, o kadar fiyat farkına çok düşünmeye gerek yok al geçben de aynı düşünceye sahibim
a54 alana kadar s20fe niye almıyorsun
Sizce?